Oct

23

ALERTĂ MEDIA: RAZER LANSEAZĂ NOUA COLECȚIE DE ACCESORII CHROMA RGB

CINE:  Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial.

CE:  Razer a anunțat un nou controller ARGB, alături de noi accesorii echipate cu tehnologia Razer Chroma™ RGB, astfel fiecare jucător putând să-și personalizeze sistemul desktop. Noile accesorii Chroma sunt compatibile cu aplicația Razer Synapse și pot să redea combinații aproape infinite de culori, dar dispun și de integrare cu diferite jocuri video și accesorii de tip smart home. Colecția este formată din următoarele produse:

  • Razer Chroma Addressable RGB Controller: Noul controller ARGB este menit să rezolve problema sincronizării multiplelor componente PC de tip ARGB cu perifericele care încorporează suport Chroma și dispozitivele provenite de la producători diferiți, reunind toate aceste elemente în cadrul Razer Synapse 3, fără să fie nevoie și de alte aplicații pentru gestionarea iluminării RGB. Controller-ul dispune de puncte de montare identice cu un SSD, putând fi integrat cu ușurință în orice carcasă de PC. Cele șase puncte de conexiune ARGB le permit entuziaștilor să conecteze ventilatoare, benzi luminoase și alte produse iluminate RGB. Noua unitate controlează în mod individual LED-urile din componentele ARGB, oferind o libertate completă asupra personalizării efectelor de iluminare prin intermediul Chroma Studio din cadrul aplicației Razer Synapse 3. Pe lângă faptul că devin mai ușor de folosit, componentele provenite de la producători precum Enermax, Phanteks, SilverStone Technology, Teamgroup, LianLi, și ThermalTake, conectate la noul controller beneficiază și de portofoliul Razer Synapse, care asigură integrarea cu jocurile video, cu dispozitivele smart home și cu diferitele periferice.
  • Razer Base Station V2 Chroma: Noul stand de căști a fost conceput să fie mai puțin intruziv, mai fiabil și mai versatil. Astfel, noul stand are un design simplificat,  mai îngust, fiind confecționat din aluminiu. Se remarcă baza care previne alunecarea și care include și sistemul de iluminare Chroma RGB. Noul Base Station V2 Chroma elimină risipa de spațiu, prezentând în partea de jos o selecție de porturi, inclusiv două porturi USB 3.1 și un port combo de 3.5mm cu DAC încorporat, făcând astfel posibilă redarea audio 7.1. Standul va fi disponibil pe negru, pe Quartz și pe Mercury.
  • Razer Charging Pad Chroma: Rapid, colorat și cu o aderență remarcabilă, noul Razer Charging Pad Chroma oferă până la 10 wați putere pentru încărcarea rapidă a telefoanelor, căștilor sau a altor produse. Suprafața de cauciuc plăcută la atingere previne zgârieturile și oferă o aderență sporită, fiind totodată iluminată de jur împrejur cu ajutorul tehnologiei  Razer Chroma RGB.
  • Razer Mouse Bungee V3 Chroma: Noul suport pentru cablul mouse-ului oferă confort sporit, dar și stil. Cu un corp de aluminiu, o bază care asigură o fixare stabilă și iluminare Razer Chroma RGB, noul dispozitiv garantează o mișcare perfect lină a oricărui mouse.
  • Razer Mouse Dock Chroma: Conceput în mod special pentru cele mai noi mouse-uri wireless din portofoliul Razer, Razer Mouse Dock Chroma încorporează un element magnetic care permite atașarea și detașarea rapidă și ușoară a mouse-ului. Baza care asigură o fixare stabilă este complementată de iluminarea Razer Chroma RGB, care poate fi personalizată să ofere informații utile despre gradul de încărcare a bateriei. Stația de andocare este compatibilă cu Razer DeathAdder V2 Pro, Razer Naga Pro, Razer Basilisk Ultimate și Razer Viper Ultimate.

DE CE:  Noua colecție de accesorii Razer Chroma a fost concepută să le ofere utilizatorilor de PC o experiență mai facilă și mai captivantă.

Pentru mai multe informații, vizitați această pagină.

Pentru mai multe informații despre Razer Chroma, vizitați acest link.

CÂND:  Disponibile acum

UNDE:  Întreaga gamă de accesorii Razer Chroma este disponibilă pe pagina Razer.com, în cadrul RazerStore și în oferta anumitor parteneri de retail.

PREȚ: Razer Chroma Addressable RGB Controller: 39,99 Euro

Razer Base Station V2 Chroma: 79,99 Euro

Razer Base Station V2 Chroma (Mercury/Quartz): 89,99 Euro

Razer Charging Pad Chroma: 69,99 Euro

Razer Mouse Bungee V3: 24,99 Euro

Razer Mouse Bungee V3 Chroma: 49,99 Euro

Razer Mouse Dock Chroma: 59,99 Euro

IMAGINI: LINK

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 70 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume adresate jucătorilor și Razer Fintech, unul dintre cele mai mari servicii de plăți digitale de tip online-to-offline din Asia de Sud-Est.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la Irvine și al doilea în Singapore, Razer are optsprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>