Moto G5S și Moto G5S Plus, noile smartphone-uri Motorola în ediție specială, disponibile în România

moto
29 septembrie 2017 – Lenovo, prin subsidiara Motorola Mobility, a anunțat astăzi disponibilitatea smartphone-urilor Moto G5S și Moto G5S Plus în România.
Motorola inovează într-un ritm alert, cu scopul de a oferi întotdeauna consumatorilor cele mai bune caracteristici. Iar obiectivul gamei de produse Moto G a fost dintotdeauna să identifice modalități de a încorpora cele mai noi tehnologii ale telefoanelor premium într-o serie de smartphone-uri accesibile.
Moto G5S: Mai mult metal. Mai multă baterie. Conceput pentru mai mult.
Moto G5S este un telefon inteligent și rapid conceput pentru a oferi mai mult consumatorilor. Acesta este realizat în întregime din metal, mai exact dintr-o singură bucată de aluminiu de calitate superioară, fiind astfel nu doar elegant, ci și mai rezistent ca oricând. Noul Moto G5S îți oferă independență față de sursele de curent, datorită acumulatorului de 3000 mAh care asigură energie suficientă pentru întreaga zi. Bateria se încarcă “din mers” datorită funcției de încărcare TurboPower™, prin care vei obține până la 5 ore de autonomie în doar 15 minute de încărcare.*
Motorola Moto G5S
Ediția specială a telefonul Moto G5S integrează o cameră de 16 MP de înaltă rezoluție, care include sistemul „phase detection autofocus” (PDAF). Această tehnologie de focalizare rapidă îți oferă libertatea de a surprinde toate momentele importante. Realizează poze de grup cu ușurință datorită camerei frontale de 5MP cu unghi larg și flash LED. Fii sigur că vei arăta bine indiferent dacă este zi sau noapte.
Nu trebuie să cheltui o avere pentru a beneficia de un ecran cu performanțe ridicate. Moto G5S îți oferă experiențe vizuale inedite în format 1080p pe un ecran vibrant 5.2” Full HD. Mai mult, poți rula aplicațiile preferate cu ușurință, poți urmări fără întreruperi videoclipurile favorite și poți naviga cu viteză** pe internet datorită procesorului octa-core de 1.4GHz*** și conexiunii 4G. De asemenea, cititorul de amprente îți oferă posibilitatea de a realiza mai multe lucruri pe Moto G5S: poți debloca telefonul, naviga cu ușurință pe ecran cu mișcări de swipe sau apăsare, utiliza funcția One Button Nav sau plăti direct de pe mobil****. De asemenea, telefonul Moto G5S include și cele mai recente Moto Experiences, printre care Night Display și Quick Reply. Află mai multe despre aceste experiențe exclusive prin aplicația Moto.
Moto G5S Plus: Selectează-ți punctul de focalizare. Eliberează-ți creativitatea.
Pentru cei care doresc cele mai bune caracteristici ale gamei Moto G, ediția specială Moto G5S Plus este ideală. Moto G5S Plus oferă o serie de specificații care erau până acum rezervate doar smartphone-urilor premium, precum camerele duale de 13MP și software-ul special de optimizare a pozelor. Modul de focalizare selectivă îți permite să realizezi cu telefonul portrete asemănătoare celor profesioniste, adăugând un efect extraordinar de fundal neclar. Sau te poți juca cu funcția de alb și negru selectivă sau cu cea de înlocuire a fundalului, astfel încât să oferi pozelor un aspect cu totul nou*****. Și dacă selfie-urile ți se par din ce în ce mai monotone, camera frontală de 8 MP cu unghi larg integrată pe Moto G5S Plus are flash LED și un nou mod panoramic pentru a capta cât mai multe elemente.
Motorola Moto G5S Plus
Moto G5S Plus este construit la dimensiunile și cu aspectul precis pe care le-ai aștepta doar de la un dispozitiv premium. Acesta este realizat în întregime din metal, având un design impresionant și un ecran de 5.5” Full HD ideal pentru a urmări filme când ești în mișcare. De asemenea, Moto G5S Plus se mândrește cu un procesor ultra rapid octa-core Qualcomm® Snapdragon™ 2.0 GHz, capabilități grafice puternice și suport pentru 4G LTE pentru a rula toate aplicațiile preferate fără a reduce viteza***.
Poți folosi dispozitivul de dimineață până noaptea datorită acumulatorului de 3000 mAh care îți oferă energie suficientă pentru întreaga zi. Mai mult, îl poți alimenta rapid cu încărcătorul TurboPower™, care oferă până la 6 ore de autonomie în doar 15 minute de încărcare.* Cititorul de amprentă integrat pe Moto G5S Plus îndeplinește orice sarcină, de la deblocarea telefonului până la efectuarea de plăți mobile.**** De asemenea, Moto G5S Plus este mai ușor de utilizat datorită funcțiilor Night Display și Quick Reply, care reprezintă două noi experiențe din colecția unică de software Moto.
Edițiile speciale ale dispozitivelor Moto G5S și Moto G5S Plus oferă caracteristici premium pentru publicul larg.
Disponibilitate
Moto G5S și G5S Plus sunt disponibile la eMag și, în curând, la Altex și Flanco. Prețurile recomandate sunt: 1.199 lei cu TVA pentru G5S, 1.399 lei cu TVA pentru G5S Plus versiunea cu 3 GB de RAM și 32 de GB spațiu de stocare și 1.499 lei pentru G5S Plus versiunea cu 4 GB de RAM și 32 de GB spațiu de stocare.
De asemenea, Moto G5S va fi disponibil în rețeaua Orange la 99 euro alături de abonamentul Orange Me 18.
Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați site-ul Motorola România.
*Acumulatorul trebuie să fie descărcat substanțial; viteza de încărcare scade pe măsură ce încărcarea avansează. Toate mențiunile privind durata bateriei sunt aproximative și se bazează pe un profil de utilizator obișnuit care include atât utilizare cât și repaos. Performanța efectivă a bateriei va varia și depinde de o serie de factori precum puterea semnalului, configurarea rețelei, vârsta bateriei, temperatura de operare, funcțiile selectate, setările dispozitivului, aplicații de voce, de date și alte șabloane de utilizare a aplicațiilor.
**Anumite funcții, funcționalități și specificații ale produsului pot depinde de rețea și fac obiectul unor termeni și condiții, dar și tarife suplimentare. Toate pot fi modificate fără notificare în prealabil.
*** Vitezele individuale de procesare variază și este posibil să nu atingă viteza maximă indicată.
**** Suport NFC și de aplicații necesar. Presupune autorizarea prin amprentă pentru achiziții.
*****Modulele alb & negru selectiv și de înlocuire a decorului sunt în varianta beta
Despre Motorola
Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în anul 2015. Motorola Mobility este o subsidiară deținută integral de Lenovo și este responsabilă cu conceperea și producerea tuturor dispozitivelor mobile din marca Moto.

Despre Lenovo
Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie globală din top Fortune 500, în valoare de 43 mld. USD, și lider în furnizarea de tehnologie inovatoare pentru consumatori, uz comercial, întreprinderi și centre de date. Portofoliul nostru de produse și servicii securizate de înaltă calitate include PC-uri (inclusiv legendarul brand Think și brandul multimodal YOGA), stații de lucru, servere, dispozitive de stocare, rețelistică, software (inclusiv soluțiile ThinkSystem and ThinkAgile), smart TV și o gamă de produse mobile precum smartphone-uri (inclusiv brandul Motorola), tablete și aplicații. Conectați-vă cu noi pe LinkedIn, urmăriți-ne pe Facebook sau Twitter (@Lenovo) sau vizitați-ne la www.lenovo.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>