Sep

18

Subj: A+ Laptopuri Back-to-School: Powered by AMD

Începerea unui nou an școlar vine cu diverse provocări, astfel că studenții și elevii de liceu sunt în căutarea unui laptop versatil, capabil să le satisfacă nevoile atât în timpul orelor de curs, cât și în afara lor.

Pentru a veni în ajutor, am realizat o selecție a celor mai puternice și fiabile laptopuri cu procesoare AMD, toate pregătite pentru a îi ajuta pe copii să își ducă la bun sfârșit proiectele și sarcinile de lucru complexe.

Aceste laptopuri au o autonomie excepțională, care asigură eficiență pe tot parcursul unei zile, fără a fi nevoie de reîncărcare. În plus, pentru cei care doresc să se bucure de o sesiune de gaming după școală, acestea oferă performanța necesară pentru a rula cele mai recente jocuri AAA. Mulțumită procesoarelor AMD, cu aceste laptopuri elevii și studenții își vor putea finaliza lucrul eficient, fără a compromite pasiunea pentru gaming.

Pentru informații suplimentare privitoare la selecția de laptopuri, vă rugăm să contactați echipa locală de PR.

 

Gaming
ROG Strix G17 este alimentat de procesorul AMD Ryzen™ 9 7945HX și dispune de până la 32GB de memorie DDR5 de ultimă generație. Suportul pentru SSD PCIe 4.0 înseamnă că nu va mai trebui să așteptați niciodată după transferurile de fișiere sau screen loads în timpul sesiunilor de gaming (https://rog.asus.com/uk/laptops/rog-strix/rog-strix-g17-2023-series/)
Performanța gaming-ului mainstream este prezentă prin intermediul Victus 15. Este compact și oferă performanțe asemănătoare unui desktop, laptopul este pregătit să țină pasul cu cele mai mari jocuri și cei mai buni profesioniști din lumea gaming-ului (HP Laptop Computers and 2-in-1 PCs | HP® Official Site)

 

Lifestyle
Echilibrat între performanță și portabilitate, noul Swift Edge 16 dispune de un design ultrasubțire și ușor, cu hardware pregătit pentru cerințele actuale de Inteligență Artificială (https://www.acer.com/us-en/laptops/swift/swift-edge)
Stilizat în culoarea Platinum Silver pentru un aspect clasic și echipat cu o cameră FHD alături de un hardware dedicat pentru reducerea zgomotului de fundal. Seria de laptopuri Inspiron 15 îți permite să experimentezi performanță portabilității, dispunând de cele mai performante procesoare AMD cu opțiuni upgrade pentru SSD PCIe (Inspiron 3525 15 Inch Laptop (AMD) : Inspiron Laptops | Dell UK)
Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>