Oct

23

Lansare Huawei Mate 40 Series: Huawei dezvăluie cea mai puternică generație Mate de până acum

HUAWEI Mate 40 Series (1)

Cea de-a zece generație Mate impresionează prin performanțe fără precedent și experiențe de utilizare de neegalat

Huawei Consumer Business Group anunță lansarea celui mai recent smartphone vârf de gamă – HUAWEI Mate 40 Series – care îi invită pe utilizatori să facă un pas către viitor alături de specificațiile de ultimă oră. Echipat cu cele mai performante tehnologii Huawei, noul vârf de gamă consolidează devotamentul Huawei față de inovație și hotărârea de a crea cel mai bun telefon Mate de până acum. Noua serie va fi disponibilă în curând și pe piața din România.

Seria HUAWEI Mate 40 are la bază ADN-ul seriei Mate. În ultimii 8 ani au fost lansate zece dispozitive remarcabile parte a seriei Mate, iar acum cele mai noi smartphone-uri vârf de gamă duc seria pe noi culmi, datorită celei mai bune tehnologii din industrie. Seria HUAWEI Mate 40 este optimizată pentru a oferi cea mai captivantă experiență de smartphone: performanțe puternice și experiențe unice de utilizare. HUAWEI Mate 40 Pro și HUAWEI Mate 40 Pro+ integrează primul și singurul SoC 5G de 5 nm din lume, sistemul de cameră cinematică Ultra Vision și designul emblematic Space Ring, precum și o experiență digitală mai inteligentă.

În fiecare an, HUAWEI Mate Series oferă cea mai captivantă tehnologie într-un pachet impresionant. Acesta este ADN-ul seriei Mate și este posibil datorită dedicării noastre pentru inovație. În aceste vremuri fără precedent, ne menținem angajamentul de a crea un viitor mai bun, cu o tehnologie inovatoare cu impact pozitiv și semnificativ asupra vieții consumatorilor. Vom continua să colaborăm îndeaproape cu partenerii noștri pentru a le oferi experiența Seamless AI Life consumatorilor din întreaga lume.”, completează Richard Yu, Director Executiv și CEO, Huawei Consumer Business Group.

Designul futurist Space Ring al seriei Mate

Modelele HUAWEI Mate 40 Pro și HUAWEI Mate 40 Pro+ îmbină designul emblematic, tehnologia inovatoare și precizia, având la bază principiul de design conform căruia forma confirmă funcțiile. Designul fără compromisuri al ecranului HUAWEI 88° Horizon oferă un afișaj captivant într-un pachet compact, iar datorită curbei netede cu care sunt echipate, dispozitivele oferă confort atunci când sunt ținute în mână. Telefoanele oferă și rezistență la praf și apă IP 68, o gamă de comenzi de volum atât virtuale, cât și fizice, precum și algoritmi îmbunătățiți de prevenire a atingerilor greșite.

Extrem de atractive, smartphone-urile HUAWEI Mate 40 Pro și HUAWEI Mate 40 Pro+ vin cu un decupaj mai mic pentru camera frontală ce dispune de tehnologie 3D Face Unlock, o cameră selfie cu unghi ultra-larg și un senzor de gesturi extrem de precis.

Pe spatele dispozitivelor din seria HUAWEI Mate 40 se poate observa designul Space Ring, o evoluție a designului circular și simetric emblematic al seriei HUAWEI Mate. HUAWEI Mate 40 și HUAWEI Mate 40 Pro sunt disponibile la nivel internațional în nuanțele Black, White și Mystic Silver, iar finisajul cu efect de schimbare a culorii imprimă ideea de mister. Există și două variante cu piele vegană, în nuanțele Sunflower Yellow și Olive Green. Totodată, HUAWEI Mate 40 Pro+ prezintă în partea din spate un panou din ceramică nano-tech rafinat disponibil în două culori emblematice: Ceramic White și Ceramic Black.

Kirin 9000 stabilește un nou standard de performanță

Alimentând cel mai bun telefon Mate din toate timpurile, seria Kirin 9000 este complet echipată pentru 5G și capabilă să gestioneze cu ușurință calcule complexe și operațiuni multi-tasking. Integrat în HUAWEI Mate 40 Pro și HUAWEI Mate 40 Pro+, Kirin 9000 este cel mai sofisticat SoC 5G pe 5 nm disponibil, oferind performanțe și eficiență energetică mult îmbunătățite față de predecesorul său. În premieră, SoC-ul 5G vârf de gamă are peste 15.3 miliarde de tranzistoare, devenind cel mai compact și complet SoG 5G de până acum. Procesorul puternic are o arhitectură eterogenă pe trei nivele, cu nuclee care rulează cu o frecvență rapidă de 3.13 GHz. SoC-ul integrează și o GPU Mali-G78 24-core, precum și o NPU inovatoare cu două nuclee mari și un nucleu mic, pentru AI de nivel următor.

Unitatea de procesare grafică GPU Mali-G78 24-core de pe HUAWEI Mate 40 Pro și HUAWEI Mate 40 Pro+ este cel mai puternic GPU văzut vreodată pe un dispozitiv Huawei. Aceasta oferă o performanță grafică avansată și o experiență audio-vizuală uimitoare, pentru un joc captivant. Datorită afișajului de 90 Hz și ratei de eșantionare tactilă de 240Hz, capacitatea de reacție este mai mare, iar motorul liniar oferă feedback haptic pentru a corespunde cu experiența vizuală. Această configurație este completată de două difuzoare stereo pentru a crea experiențe cinematice cu super bas stereo.

Seria HUAWEI Mate 40 este echipată și cu o tehnologie a bateriei necesară pentru a ține pasul cu cerințele 5G, suportând cea mai rapidă iterație a HUAWEI SuperCharge.

Un sistem de imagine complet, conceput pentru o experiență de utilizare mai simplă și mai plăcută

Sistemul de camere cu care sunt echipate telefoanele din seria HUAWEI Mate 40 a fost proiectat împreună cu Leica pentru a oferi cea mai bună cameră posibilă și se bucură de inovații ale obiectivului cu unghi ultra larg, cameră principală puternică de înaltă definiție, teleobiectiv impresionant și multe altele. Dispunând de cameră cinematică dublă și cameră dublă Ultra Wide, utilizatorii pot surprinde videoclipuri și imagini wide angle atât cu camera frontală, cât și cu cea din spate.

Când vine vorba despre videografie cinematică, HUAWEI Mate 40 Pro și HUAWEI Mate 40 Pro+ sunt de neegalat. Camera cinematică dublă are un raport de filmare 3:2. Filmarea de înaltă calitate este mai ușoară ca niciodată cu Steady Shot, în timp ce motorul HDR XD Fusion asigură o expunere echilibrată, chiar și atunci când contrastul iluminării este extrem. O altă funcție inovatoare este Tracking Shot, iar Story Creator permite efecte cinematice adevărate. Muzica de fundal, filtrele și efectele pot fi adăugate cu ușurință. În materie de sunet, seria HUAWEI Mate 40 oferă Audio Focus, Audio Zoom și înregistrare audio de înaltă calitate.

Obiectivul cinematic Ultra Wide al camerei oferă acum un câmp vizual și mai larg, precum și detalii mai bogate, performanțe îmbunătățite în condiții de luminozitate scăzută și algoritmi de corecție a distorsiunii, permițându-le utilizatorilor să surprindă peisaje vaste, în timp ce camera principală oferă fotografii de înaltă definiție. Calitatea imaginii a fost îmbunătățită cu Full Pixel Octa PD AutoFocus. Corecția îmbunătățită a distorsiunii vizează fața, corpul și membrele, obiectivul cu unghi ultra larg fiind util în mai multe scenarii ca niciodată. HUAWEI Mate 40 Pro dispune de o cameră foto cu teleobiectiv periscop pentru a suporta zoom hibrid 10x și zoom digital 50x, iar HUAWEI Mate 40 Pro+ vine cu o cameră dublă cu teleobiectiv care permite zoom hibrid 20x și zoom digital 100x.

Camera Selfie Ultra Vision de pe HUAWEI Mate 40 Pro și HUAWEI Mate 40 Pro+ duce vlogging-ul și selfie-urile pe noi culmi, cu suport pentru captură video 4K și opțiune de fotografiere într-unul din cele trei câmpuri vizuale disponibile, de la aproape și personal la ultra-wide. Funcția Slow-Motion Selfie adaugă și mai multă versatilitate camerei frontale, permițând utilizatorilor să surprindă acțiunile rapide cu un aer dramatic.

O experiență de utilizare la un alt nivel

HUAWEI Mate 40 Pro și HUAWEI Mate 40 Pro+ sunt menite să revoluționeze modul în care consumatorii integrează smartphone-urile în viața lor datorită noilor funcții centrate pe utilizator, precum Smart Gesture Control, care permite controlul total hands-free al dispozitivului. Prin simpla plasare a mâinii deasupra dispozitivului, utilizatorul îl poate activa sau naviga pe telefon cu glisări la stânga, la dreapta, în sus și în jos. Pentru a răspunde la apeluri există și un gest de atingere în aer.

Pentru un dispozitiv mereu pregătit de acțiune, noua funcție dinamică Eyes on Display poate fi activată dintr-o privire, cu afișaje interactive, care pot fi personalizate și care găzduiesc toate informațiile de pe telefon. Sunetul apelurilor primite nedorite poate fi redus prin contactul vizual cu telefonul, iar funcția auto-sleep este dezactivată automat cât timp dispozitivul este în atenția utilizatorului.

Funcția îmbunătățită MeeTime este poarta către o viață mai conectată și mai inteligentă. Combinată cu puterea ecosistemului Huawei 1+8+N, Multi-screen Collaboration oferă un nou mod de a opera mai multe dispozitive în același timp, rulând până la trei aplicații simultan, și combinând smartphone-ul și PC-ul pentru a oferi experiențe unice.

În materie de confidențialitate și securitate, sistemul de operare EMUI 11 a oferit întotdeauna soluții complete de securitate pentru a proteja utilizatorii. Sistemul de operare Trusted Execution Environment este certificat CC EAL5+, cel mai înalt nivel de certificare pentru microkernelul de securitate comercializat. EMUI 11 vine și cu noi funcții de confidențialitate. La transferul de imagini, utilizatorii pot elimina cu ușurință datele personale sensibile, precum locația, ora și detaliile dispozitivului din fișier, înainte de a fi trimise. Note Lock păstrează confidențialitatea notițelor personale, securizând conținutul cu un cod PIN sau prin biometrie.

HUAWEI Mate 40 Series oferă și serviciile inovatoare Huawei Mobile Services (HMS), pentru o experiență mai inteligentă, mai bogată, mai confortabilă și mai sigură. În plus, Huawei a dezvăluit și noi aplicații disponibile pentru utilizatorii globali Huawei, printre care Petal Search, un motor de căutare cu suport pentru mai multe tipuri de căutări, Petal Maps, o aplicație de hărți care utilizează funcția de control a HUAWEI Mate 40 Series prin gesturi și HUAWEI Docs, un serviciu de documente unificat puternic. Aceste aplicații oferă calea către o viață digitală mai bună pentru cei 700 de milioane de utilizatori de dispozitive Huawei din întreaga lume.

În timpul evenimentului, Huawei a anunțat și lansarea HUAWEI FreeBuds Studio, primele căști cu anulare a zgomotului peste urechi din portofoliul companiei, PORSCHE DESIGN HUAWEI WATCH GT 2, ochelarii inteligenți HUAWEI X GENTLE MONSTER Eyewear II și HUAWEI Sound wireless Hi-Fi.

În total, AppGallery conține peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Aplicația vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației.

Huawei AppGallery cuprinde deja în portofoliu aplicații din zona de banking, printre care Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, BRD, Card Sodexo, MobilPay sau 24Pay. App Gallery conține și aplicații importante din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, Ziare.com, Știrile PRO TV, Digi 24, Biziday, Antena Play, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online. De asemenea, în platformă sunt disponibile și numeroase aplicații dedicate shopping-ului, precum Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman sau Okazii.ro, dar și aplicații utilitare, printre care, eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards, Upfit Romania sau WorldClass. Aplicațiile operatorilor locali precum My Orange Romania, My Account Telekom sau My Vodafone Romania sunt și ele disponibile în AppGallery. Printre cele mai noi aplicații care s-au alăturat AppGallery se numără Jerry’s Pizza, Food Panda, MyEnel, MyEdenred, Neo BT, EuropaFM, Bolt și Raiffeisen Smart Mobile.

Huawei AppGallery acordă o atenție sporită și zonei de educație, astfel că platforma oferă consumatorilor aplicații locale care au devenit cunoscute și utilizate și la nivel global. Printre acestea, se numără aplicațiile de învățare a limbilor străine de la Mondly, celebre pentru colaborările de renume la nivel internațional, dar și ale celor de la Meta Language Pro, precum Learn English, French sau German.

Aplicația Phone Clone, disponibilă în Huawei AppGallery, este o modalitate simplă de a transfera aplicațiile, contactele, datele, fișierele și fotografiile de pe vechiul smartphone pe noul smartphone, în câțiva pași simpli, folosind transferul super-rapid cu viteze de până la 1 GB pe minut. Cel mai important aspect al întregului proces este siguranța pe care o oferă, datorită criptării securizate a rețelei wireless. Procesul poate fi realizat foarte ușor, indiferent de sistemul de operare al vechiului smartphone (iOS sau Android).

Noul instrument de căutare Petal Search, disponibil în Huawei AppGallery, le oferă utilizatorilor o poartă deschisă către un milion de aplicații și o modalitate de a căuta cu ușurință prin categorii diverse, direct de pe ecranul de start al dispozitivului. Dezvoltată de motorul de căutare Petal Search, aplicația Petal Search aduce o experiență de căutare alternativă care localizează și agregă informații, oferind cele mai precise și relevante rezultate, pentru a le permite utilizatorilor să personalizeze și să gestioneze experiența cu smartphone-urile lor așa cum își doresc. Huawei AppGallery este complet integrat în noul motor de căutare și orice aplicație disponibilă deja în magazinul virtual va apărea în partea de sus a oricărei căutări din noul instrument.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 32 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com/ro

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Posted in comunicat de presa, Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>