Jan

9

RAZER EXTINDE PROGRAMUL “DESIGNED BY RAZER CASE” CU LIAN LI ȘI LANSEAZĂ CARCASA DE PC RAZER TOMAHAWK

Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a prezentat cel mai nou membru al programului Designed by Razer Case, noul Lian Li O11 Dynamic. În plus, au fost dezvăluite și carcasele de PC de tip mid-tower dezvoltate în special pentru gaming, Razer Tomahawk și Razer Tomahawk Elite.

PROGRAMUL DESIGNED BY RAZER CASE

Anunțat în 2014, programul Designed by Razer Case este o inițiativă care oferă prin producători și distribuitori terți carcase de PC proiectate și semnate de Razer, printre care deosebit de popularele NZXT H440, NZXT S340 și Antec Cube.

Noua carcasă Lian Li O11 Dynamic Designed by Razer este prima carcasă care oferă iluminare Chroma ce poate fi controlată în întregime prin Razer Synapse 3. Carcasa ATX de tip mid-tower păstrează toate caracteristicile sale obișnuite, la care adaugă inconfundabilul simbol Razer, șarpele cu trei capete, amplasat pe panul frontal confecționat din sticlă și iluminat prin reflexia elementelor de iluminare amplasate pe lateral.

Programul de licențiere Designed by Razer este deschis anumitor producători de carcase și este verificat în detaliu înainte de aprobare și intrarea în producție de către echipa Razer multiplu premiată, compusă din designeri și ingineri.

Producătorii interesați pot obține mai multe detalii la adresa caseprogram@razer.com.

RAZER TOMAHAWK

Razer Tomahawk este prima carcasă de PC dezvoltată direct de Razer pentru gameri, având dimensiunile unui mid-tower tradițional. Carcasa are un design minimalist cu unghiuri drepte și dimensiuni reduse, oferind suport pentru plăcile de bază ATX alături de toate caracteristicile unei carcase mid-tower. Noul Razer Tomahawk include suport pentru iluminarea Razer Chroma, utilizatorii putând să profite din plin de cele 16.8 milioane de culori oferite folosind componente din Razer Chroma Connected Devices.

RAZER TOMAHAWK ELITE

Vârful de gamă Razer Tomahawk Elite este o carcasă de PC avansată concepută pentru a găzdui în siguranță cele mai pretențioase componente, cu panourile laterale și cel de top confecționate din geam securizat și cu un panou frontal confecționat din aluminiu cu un finisaj negru mat. Panourile laterale se rabatează pentru a le oferi utilizatorilor acces rapid și ușor la componentele din interior.

Amplasarea interioară unică ce permite montarea inversă  a plăcii de bază ATX asigură o poziționare ideală a plăcii video pentru disiparea eficientă a căldurii generate prin panoul superior acționat hidraulic, care se ridică în mod automat pentru a asigura o ventilație optimă pe durata sesiunilor de gaming încinse.

Proiectată pentru a putea încorpora sisteme de răcire pe lichid, carcasa poate să funcționeze cu majoritatea sistemelor de răcire pe bază de lichid recunoscute, precum EK® Water Blocks, design-ul acestora potrivindu-se cu estetica Razer Tomahawk Elite.

Co-fondatorul și CEO-ul Razer, Min-Liang Tan a declarat: “Razer a reușit să realizeze carcasa de PC cerută de foarte mult timp de jucători și de entuziaștii hardware. Anii de experiență acumulați  în dezvoltarea laptopurilor și a perifericelor de cea mai bună calitate ne-a permis să proiectăm o carcasă de PC care răspunde și la cele mai exigente cerințe ale utilizatorilor noștri.”

DISPONIBILITATE ȘI PREȚ

Carcasa Lian Li O11 Dynamic Designed by Razer pornește de la prețul de 169,99 dolari și va fi disponibilă în oferta celor mai mari comercianți începând cu primul trimestru din 2019.

Gama de carcase Razer Tomahawk va fi disponibilă începând cu trimestrul II sau III al anului 2019 , urmând să fie anunțat în curând și prețul oficial.

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>