Jan

8

Sony lansează noua gamă audio-video pentru locuințe

HT-X8500

  • Sunet cinematografic cu noua bară de sunet HT-X8500 Dolby Atmos®/DTS:X® cu subwoofer încorporat
  • Sunet surround și un bas puternic cu noua bară de sunet HT-S350
  • Imagini și sunet la calitate 4K cu noul player Blu-ray™ 4K Ultra HD UBP-X800M2

Sony lansează noi dispozitive pentru sistemele home theatre: barele de sunet HT-X8500 și HT-S350, alături de player-ul Blu-ray™ 4K Ultra HD UBP-X800M2.

Sunete intense și ample: HT-X8500

Utilizatorii pot experimenta sunetul surround în confortul propriei locuințe, cu noua bară de sunet X8500 cu sistem Dolby Atmos® și DTS:X®. Această bară de sunet cu 2.1 canale oferă un sunet cinematografic object-based, care transpune utilizatorii în mijlocul acțiunii. Datorită tehnologiilor unice de prelucrare a semnalelor digitale de la Sony precum Vertical Surround Engine, utilizatorii modelului X8500 pot experimenta sunetul surround de până la 7.1.2 canale, fără a fi nevoie de boxe suplimentare. Subwoofer-ul dual încorporat redă un bass profund, iar cu modul Cinema activat, unul dintre cele șapte moduri audio optimizate, utilizatorii pot experimenta orice film la o calitate deosebită.

X8500 este compatibilă cu eARC pentru codecuri audio de înaltă calitate care transmit sunetul de la televizor la bara de sunet. Dispune de conectivitate wireless BLUETOOTH®, care permite conectarea wireless a barei de sunet la televizor. De asemenea, utilizatorii pot asculta muzică de pe smartphone prin intermediul BLUETOOTH®.

Putere mai mare: HT-S350

HT-S350

Cu o putere de 320W, noua bară de sunet HT-S350 redă un sunet surround impresionant și un bass profund cu un subwoofer wireless. Tehnologia unică și îmbunătățită S-Force PRO Front Surround de la Sony, împreună cu suportul de decodare pe 5.1 canale oferă o experiență audio mai intensă și mai clară. Utilizatorii pot conecta bara de sunet la televizor, prin HDMI ARC, pentru operare simplă de la distanță. Această bară de sunet dispune de conectivitate BLUETOOTH®, la fel ca X8500.

Design elegant

Noile tehnologii din domeniul cinematografiei pot fi acum integrate cu ușurință în locuință, datorită design-ului elegant al noii game de produse. Barele X8500 și S350 au un design elegant, din metal perforat. Modelul X8500, cu subwoofer dual încorporat, are canale subwoofer clasice pe partea laterală, în timp ce modelul S350 are un subwoofer corespondent cu un canal extins.

Imagini perfecte: UBP-X800M2

UBP-X800

Modelul X800M2 permite redarea 4K Ultra-HD Blu-ray și este compatibil cu formate HDR, inclusiv HDR10, Dolby Vision și Hybrid Log Gamma, pentru a oferi imagini la o calitate excepțională în propria locuință. Redarea la o calitate 4K este posibilă și cu X800M2, care îmbunătățește conținutul vizionat și oferă imagini foarte detaliate, chiar și cu conținut non-4K.

Noul model X800M2 este compatibil cu cele mai noi și mai performante formate audio, inclusiv Hi-Res Audio. Cu X8500 și X800M2, utilizatorii pot obține cea mai bună experiență home cinema – conținutul de înaltă calitate Dolby Atmos și DTS:X este redat cu ușurință, oferind utilizatorilor o calitate optimă a imaginii și sunetului.

X800M2 este compatibil cu o gamă extinsă de formate, iar utilizatorii se pot bucura de colecțiile de muzică și film sau de cele mai noi lansări la o calitate HD, inclusiv pentru formate precum SACD și DVD-A.

Modelul X800M2 permite servicii de streaming 4K, inclusiv Netflix și YouTube. Utilizatorii pot urmări confortabil emisiunile preferate direct pe televizor, de pe player-ul Blu-ray, la o calitate ultra HD.

Modelul HT-X8500 va fi disponibil de la sfârșitul lunii martie 2019, la un preț de vânzare recomandat de 400 de euro.

Modelul HT-S350 va fi disponibil de la începutul lunii mai 2019, la un preț de vânzare recomandat de 260 de euro.

Modelul UBP-X800M2 va fi disponibil din mai 2019 la un preț de vânzare recomandat de 350 de euro.

Pentru specificațiile produselor, accesați:

https://www.sony.ro/electronics/bare-de-sunet/ht-s350

https://www.sony.ro/electronics/bare-de-sunet/ht-x8500

https://www.sony.ro/electronics/playere-blu-ray-disc/ubp-x800m2

Pentru noutăți despre Sony, vizitați https://presscentre.sony.ro/

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>