Jan

20

Auditeco GES, cea mai prestigioasa firma romaneasca de audit si consultanta de mediu si-a lansat noul site – www.auditeco.ro

AUDITECO GES este, probabil, cea mai importanta companie 100% romaneasca de pe piata serviciilor de mediu. Din 1996 si pana in prezent, AUDITECO a avut ocazia sa lucreze alaturi de companii multinationale de renume, atat din postura de furnizor de servicii, cat si din cea de partener.

Prezenta web a insemnat mult pentru dezvoltarea AUDITECO in acesti 20 de ani de activitate. Asadar, am ales sa tratam cat se poate de serios realizarea unui nou site. Trebuia sa fie simplu de utilizat, sa ofere informatii actualizate si complete, sa asigure comunicarea interactiva cu vizitatorii si clientii Auditeco….trebuia sa fie perfect. Si suntem mandri de ceea ce am realizat impreuna cu partenerii nostri de peste 10 ani, Danco Vision Interactive (www. dancovision .ro).

Poti sa ai probleme de sanatate, dar nu si cu bussines-ul.

AUDITECO GES anunta cu satisfactie lansarea noului sau site – www.auditeco.ro. Site-ul este unul responsive, modern si intuitiv pentru vizitatori, care pune accentul pe uzabilitate si informatie.

Din anul 2005, site-ul www.auditeco.ro a dominat in mod constant mediul online, clasandu-se exclusiv in primele 3 rezultate din ierarhiile motoarelor de cautare. Plaja de cuvinte cheie pe care site-ul AUDITECO s-a pozitionat in top in toti acesti ani este una deosebit de vasta, care acopera peste 30 de servicii, categorii de activitati si cuvinte referitoare la cursuri din domeniul mediului sau la sisteme de management de mediu.

Noul site Auditeco.ro beneficiaza de continut exclusiv din domeniul mediului, studii de caz de mare interes pentru potentialii clienti ai companiei si articole interesante pentru pasionati. Pentru a completa viziunea propusa, toate imaginile folosite in site au fost alese si prelucrate manual dupa nu mai putin de 2 luni de cercetare si testare.

Site-ul Auditeco.ro este mobile-ready, fiind creat atat pentru cei care stau la birou si acceseaza paginile de pe computer, cat si pentru cei care sunt in continua miscare si folosesc telefonul mobil sau tableta. Integrand beneficiile oferite de web design-ul responsive cu capabilitati multi-lingvistice avansate, site-ul Auditeco.ro este accesibil in 7 limbi si navigabil de pe orice dispozitiv, oferind astfel o vizibilitate extinsa la nivel global.

Bineinteles, in 2016 nu puteam neglija componenta de digital marketing si social media, asa ca noul site include conexiuni cu toate retelele sociale pe care activam in prezent (Facebook, Twitter, Google Plus, LinkedIn). In plus, pentru cei mai fideli dintre vizitatorii nostri ne-am optimizat si Blogul de mediu (http://blog.auditeco.ro) pe care-l vom imbogati saptamanal cu articole de interes scrise chiar de catre consultantii nostri.

Echipa Auditeco GES

Despre Danco Vision

Auditeco GES – Global Environmental Services.
office@auditeco.ro / 021 411 55 55
www.auditeco.ro

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>