Jan

22

Gatitul, una dintre cele mai mari pasiuni

Bucataria si gatitul reprezinta unele dintre cele mai bune si cele mai interesante pasiuni. Astfel, nu ma mir atunci cand mai aud pe cineva ca vrea si el sa gateasca. Insa, aici intervine problema principala, si anume ca gatitul nu este un lucru pe care sa il inveti de pe o zi pe alta. Daca vrei sa gatesti, atunci trebuie sa fii pasionat, trebuie sa pui suflet, si, nu in ultimul rand, trebuie sa iti dedici foarte mult timp.

Iar daca nu ai timp, atunci este vorba care spune ca trebuie sa iti faci daca vrei ca pasiunea ta sa fie realizabila. Asa ca, pentru inceput, a mea nepotica mi-a facut o vizita saptamana trecuta si am hotarat, de comun acord, sa gatim la bucatarie. Astfel, pentru a invata cum sa gatim la bucatarie pentru ca am vrut sa facem un mic dejun am avut nevoie de o pregatire virtuala. Adica ne-am asezat linistiti, pe scaun, in fata unui calculator, si am inceput sa ne jucam jocuri gatit.

mancare

 

Si am gasit pe site-ul Bugy foarte multe astfel de jocuri, in care sa pregatesti fie micul dejun, fie un pranz sau cina, fie sa inveti cum sa faci niste clatite. Noi ne-am oprit la gatitul micului dejun pentru ca punem o foarte mare importanta pe ceea ce numim noi mancarea de dimineata. Iar cea mica imediat a prins tot ce trebuia.

Am facut prima data o simulare despre cum ar trebui sa arate un mic dejun, asezat cu toate lucrurile importante care trebuie sa se regaseasca intr-un mic dejun ca mai apoi, sa il si pregatim.

Dupa ce am facut de aproximativ trei ori am simtit nevoia ca deja am invatat, adica a invatat, si ne-am pus pe treaba in ceea ce reprezinta pregatitul micului dejun in offline. A iesit un mic dejun foarte bun, pe placul tuturor.

Posted in Internet | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>