Jan

14

Pont pentru telefon nou: Colpad Porto

S-a stricat cel vechi sau pur si simplu vrei un telefon nou? Iata recomandarea mea: noul Coolpad Porto: un smartphone pentru bugetul tau!
Porto este inclus in noua gama de telefoane cu care intra pe piata de la noi din tara Coolpad, numarul 7 mondial si 4 in China.
Acest smartphone vine cu dotari premium la un pret de sub 600 de lei.
Ecranul sau de 4.7”, marginile de 4.8 mm grosime și grosimea totală a carcasei de 7.9 mm ii ofera un aspect unic.
Opereaza cel mai nou sistem de operare: Android 5.1 Lollipop, datorita procesorului Qualcomm Snapdragon 410 de tip Quad Core tactat la o frecventa de 1.2 Ghz ofera o viteza de procesare marita, astfel ca nu te vor mai sacai erorile fostului telefon.
Memoria RAM de 1 Gb si spatiul de stocare de 8 Gb ce poate fi suplimentat prin atasarea unui card de memorie de pana la 32 Gb este perfect ca tu sa iti poti salva toate fisierele.
Coolpad Porto este compatibil 4G si are viteze internet de pana la 150 Mbs, are modul Wi-Fi integrat si bluetooth 4.0 pentru transfer rapid de fisiere.
Fotografiile realizate cu acest telefon sunt de o calitate remarcabilă datorită camerei principale din spate cu rezoluția de 8Mpx și bliț LED dar și camerei din față de 5Mpx. Selfie-urile realizate cu noul Coolpad Porto vor deveni speciale, datorită camerei cu lentilă de 2.2 și senzori BSI, care permite pătrunderea unei lumini mai intense și încadrarea unui spectru mai larg. Telefonul filmează videoclipuri full HD la 1080p/30 de cadre pe secundă, iar datorita senzorului infraroșu nu te vei mai chinui să cauți telecomanda televizorului din bucătărie sau poate a home-cinema-ului din sufragerie.
Bateria de 1800 mAh te ajuta cu o autonomie sporita de pana la 2 zile in conditii de utilizare normale.
Nu-i asa ca e perfect pentru tine?

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>