Jan

10

Avantajele motocicletei si a amintirilor noastre

Am fost indragostit de motociclete atat de devreme ca eu inca nici nu iesisem de la mama si deja ma gandeam cum o sa-mi fac afacere cu motociclete. Stiti si voi, planuri mari, vise mari. Ca, acum, in 2016, daca stau sa ma uit putin in spate nu vad care, cum si ce si cine a facut.

Va spuneam ca mie mi-au placut tare mult motocicletele. Atat de mult incat ma jucam foarte mult atunci cand mi-au luat ai mei un calculator performant pentru vremea aceea. Ajunsesem sa fiu dependent de jocuri, si o spun intr-un sens bun ca, de obicei, oamenii sunt obisnuiti ca atunci cand spui dependent sa te referi la lucruri rele.

Ei, dar de unde, ca nu am fost niciodata dependent de jocuri, ci de frumusetea lor. Ca trebuia sa faci misiuni cu motocicleta, sa vezi daca poti sa urci un deal sau daca poti sa sari un obstacol. Si chestiile astea pe care vi le spun acum mi-au adus aminte de copilarie.

Exact perioada aia cand te joci super mult si cand vrei ca timpul sa se opreasca. Aia e clipa potrivita. Acum, cand ma uit in spate, nu mi-am luat nici motocicleta, insa am gasit pe cineva care si-a deschis o platforma pentru jocuri si care imi aduce aminte de frumoasele mele zile in care, pur si simplu, rupeam acele jocuri cu motociclete.

Si persoana asta a fost atat de inspirata sa faca platforma bugy iar pentru acest lucru din partea mea are tot respectul. Avem nevoie de astfel de momente, bai, in care sa fim noi, sa incercam sa fim copiii de altadata.

3

Posted in internetul meu mare | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>