Dec

22

BenQ PhotoVue SW321C devine primul monitor din lume care obţine certificarea TUV Rheinland Anti-Reflex

Ecranul cu tehnologie avansată fără reflexie (A.R.T.) garantează performanțe anti-strălucire și anti-reflexie pentru fotografii profesioniști

București, România –  Decembrie 2022 – BenQ, companie recunoscută pe plan mondial pentru inovații în domeniul soluțiilor de imagine, a anunțat că monitorul PhotoVue SW321C a devenit primul monitor din lume certificat de TUV Rheinland pentru performanțe anti-strălucire și anti-reflex remarcabile, garantând rezultate profesionale pentru fotografi și editori video.

“Utilizând panoul A.R.T. care respectă certificarea TUV Rheinland, BenQ SW321C este primul monitor ce asigură profesioniștilor un afișaj care elimină strălucirea și reflexia pentru a simula pe ecran experiențele vizuale ce imită textura hârtiei”, a declarat Conway Lee, președinte al BenQ Corporation. “În plus, cu software-ul exclusiv BenQ Paper Colour Sync, se păstrează consistența culorilor de la ecran la imprimare.”

Dezvoltat de producătorul de ecrane AU Optronics, A.R.T. oferă imagini realiste și clare, folosind pe suprafața ecranului un strat anti-reflexie ce ajută la protecția ochilor, oferind un confort ridicat în condiții de iluminare ambientală variate. Astfel, A.R.T. a devenit primul beneficiar al certificării “fără reflexie” din partea TUV Rheinland, cea mai importantă autoritate mondială în materie de testare și certificare a siguranței.

SW321C-image-fa

Bazată pe numeroase reglementări internaționale stricte, certificarea anti-reflexie de la TUV Rheinland recunoaște în mod semnificativ performanța superioară a raportului de contrast ambiental (ACR) al SW321C, asigurând o calitate superioară a imaginii în condiții de iluminare puternică și de diverse surse de lumină ambientală.

Fiind de ani de zile printre cele mai populare monitoare profesionale pentru fotografi și editori video, BenQ SW321C dispune de tehnologia exclusivă AQCOLOR pentru performanțe de culoare la standarde industriale, cu uniformitate și consistență a culorilor calibrate de experți, oferind cea mai bună platformă pentru editare foto și tipărire.

BenQ SW321C utilizează panoul A.R.T. pentru a produce un efect asemănător cu cel al hârtiei. Acest efect împreună cu software-ul BenQ Paper Colour Sync, asigură că fotografiile arată pe ecran exact ca cele de pe hârtie.

Oferind fotografilor și videografilor cele mai bune experiențe creative, cu o consistență a culorilor care simulează textura hârtiei pe ecran, BenQ va utiliza panoul A.R.T. pe toate modelele sale SW, pentru o performanță cromatică de neegalat, dincolo de standardul industriei.

Despre BenQ (Corporation)

Întemeiată pe viziunea corporativă „Bringing Enjoyment ‘N’ Quality to Life”, BenQ Corporation este lider mondial în furnizarea de soluții și tehnologie umană, având ca scop îmbunătățirea fiecărui aspect al vieții consumatorilor. Pentru a-și realiza viziunea, compania se concentrează pe aspectele care contează cel mai mult pentru oamenii de astăzi – stilul de viață, afaceri, asistență medicală și educație – cu speranța de a oferi oamenilor mijloacele de a trăi mai bine, de a crește eficiența, de a se simți mai sănătoși și de a îmbunătăți învățarea. Astfel de mijloace includ un portofoliu extins de produse și tehnologii încorporate orientate către utilizatori, de la proiectoare digitale la monitoare, afișaje interactive de format mare, produse audio, produse cloud pentru consumatorii finali, comunicații mobile și iluminare lifestyle. Because it matters.

Despre BenQ Group

BenQ Group este o corporație puternică cu venituri de peste 22 de miliarde de dolari, compusă din aproape 20 de companii independente care operează în peste 30 de țări în numeroase industrii, cu o forță de muncă combinată de peste 100.000 de angajați. Fiecare membru al grupului este un lider recunoscut în propriul său domeniu, contribuind la resursele vaste ale BenQ Group, la cercetarea și dezvoltarea extinse și punctele forte strategice distincte. Prin valorificarea specializării verticale a fiecărei companii pentru a crea o scalare reală pe piețele orizontale, BenQ Group controlează un lanț valoric extrem de eficient, cu capacitatea de neegalat de a furniza componente critice și soluții de clasă mondială în următoarele industrii: TFT-LCD, energie verde, chimicale fine și materiale avansate, iluminat, design IC, componente de precizie, integrare de sistem, afaceri de marcă și servicii. Grupul se angajează în afaceri profitabile și sustenabile care împărtășesc viziunea sa de lungă durată Bringing Enjoyment ‘N’ Quality to Life. Companiile BenQ Gruop sunt: ​​BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (cel mai mare producător mondial de panouri TFT-LCD de dimensiuni mari), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, BenQ ESCO Corp., BenQ Materials Corp., BenQ Guru Corp., BenQ Medical Center, BenQ Medical Technology Corp., BenQ AB DentCare Corp., Daxin Materials Corp., Dazzo Technology Corp., Darwin Precisions Corp., Lextar Electronics Corp., LILY Medical Corp. și Raydium Semiconductor Corp.

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>