Jan

7

„Inspire Greatness” cu TCL– Povestea excelenței la CES și în casele noastre
„Inspire Greatness” – TCL pune excelența pe primul loc (1)

Prezența TCL la CES a stat sub umbrela aspirațiilor brandului de a inspira excelență în toate domeniile vieții cotidiene, prin intermediul tehnologiilor inovatoare

București, 6 ianuarie 2022 – TCL, lider global în domeniul tehnologiei, arată încă o dată că pune excelența pe primul loc. Compania a anunțat în cadrul conferinței de presă care a deschis expoziția din acest an a CES noul slogan al brandului, „Inspire Greatness”.

Inspire Greatness nu este un simplu mesaj al unei corporații, ci un motto prin care TCL își  propune să inspire utilizatorii, să le ofere un sentiment de încredere, să le stimuleze imaginația și să le acorde instrumentele necesare pentru a atinge excelența în orice domeniu al vieții lor”, a spus Juan Du, președintele TCL Electronics.

TCL este un pionier în ceea ce privește dezvoltarea tehnologiei de display, ajungând astăzi la investiții de aproape 31 miliarde de dolari. Astfel, compania ridică standardele de calitate în domeniu, oferind, în același timp, o experiență de vizionare impresionantă, dar și o modalitate de conectare a utilizatorilor cu cei dragi prin intermediul televizoarelor cu capacități remarcabile sau al dispozitivelor mobile inteligente.

Ca jucător principal în industria dispozitivelor electronice de consum, TCL nu se oprește la crearea unor simple produse, ci își dorește să aducă în prim-plan valori fundamentale în procesul de inovare și să inspire utilizatorii să își îndeplinească chiar și cele mai înalte obiective.

Prin eforturile continue dedicate energiei fotovoltaice, inteligenței artificiale și IoT, TCL susține dezvoltarea unei economii verzi, mai curate, și a unui stil de viață intuitiv, orientat spre viitor. Astfel, TCL continuă demersurile deja inițiate în domeniul energiei sustenabile și al proceselor de producție inteligente și, mai mult decât atât, compania și-a creat o prezență constantă și în domeniul responsabilității sociale, aducându-și contribuția la dezvoltarea și prosperitatea comunităților locale de pe tot globul.

Brandul TCL este unul inspirat din curajul și reziliența oamenilor din întreaga lume care și-au demonstrat tăria luptând necontenit împotriva efectelor pandemiei. Astfel, TCL își propune să își folosească renumele și impactul global și să profite de prezența la CES pentru a inspira și motiva oamenii să nu renunțe la visurile lor și să continue să aspire la excelență în fiecare domeniu al vieții lor, în ciuda tuturor provocărilor cu care se confruntă în aceste vremuri dificile.

Urmăriți toate activitățile TCL de la CES și fiți la curent cu ultimele noutăți prin intermediul hashtag-urilor dedicate: #TCLInspireGreatness, #TCL_MiniLED și #CES2022.

Twitter: @TCL_TV_Global & @TCL_USA

Facebook: @TCLElectronicsGlobal & @TCLUSA

Instagram: @tclelectronics & @TCL_USA

YouTube: @TCL Electronics & @TCL USA

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>