Apr

13

TCL Europe prezintă noua gamă completă de produse de uz casnic pentru a viață mai ușoară în confortul casei

București, 12 aprilie 2022. TCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum și printre principalii jucători din industria TV la nivel mondial își consolidează poziția de lider în asigurarea confortului consumatorilor și își extinde ecosistemul AI x IoT pentru a oferi o viață complet conectată și ușoară. În această primăvară, TCL își extinde gama, odată cu lansarea unui nou aparat de aer condiționat premium de tip split, a unei noi mașini de spălat P2 cu programe de abur și funcție de dozare automată, dar și a noilor modele de aspiratoare robot Sweeva și purificatoare de aer Breeva Air.

FreshIN, noul aparat de aer condiționat premiul de tip split

După lansarea primelor aparate de aer condiționat în 2021 în Europa, TCL demonstrează, încă o dată, dedicarea față de asigurarea unui design unic și a unui grad de inovare ridicat, prin lansarea noului său aparat de aer condiționat premium de tip split: FreshIN. Având caracteristici premium cheie, acest produs elegant (disponibil în modelele de 9K și 12K BTU) va completa orice spațiu și va preveni fluctuațiile incomode ale temperaturii dintr-o cameră. Aparatul de aer condiționat este dotat cu funcția „FreshIN+” care va informa utilizatorul atunci când aerul proaspăt pătrunde în cameră și apoi îl va direcționa prin partea superioară.

Funcția de echilibrare a temperaturii va preveni fluctuațiile inconfortabile de temperatură: după ce aerul proaspăt intră în încăpere, acesta va fi fie răcit, fie încălzit, pentru a se potrivi cu preferințele utilizatorului și a asigura un control sigur asupra temperaturii cu o precizie de 0,5°C.

Datorită motorului de aer de mare putere, aparatul de aer condiționat FreshIN este capabil să livreze până la 60 de metri cubi de aer proaspăt pe oră, ceea ce va satisface cu ușurință toate preferințele utilizatorului și necesitățile acestuia în interiorul casei. TCL a creat, de asemenea, un sistem sigur și eficient, folosind filtre QuadriPuri: aerul proaspăt va trece prin straturi cvadruple (un filtru preliminar, un strat antibacterian cu ioni de argint, un filtru HEPA de înaltă eficiență și un filtru cu densitate mare) pentru a asigura o purificare corectă a aerului.

În ceea ce privește designul, fanta sa inovatoare cu o rază de mișcare de 360° (flux de aer tip 360°) asigură un flux de aer cu un unghi foarte larg, în orice colț al încăperii, dar uniform pentru întreg spațiul interior.

Noua serie P2 de mașini de spălat cu dozare automată și programe de abur

Interior of elegant laundry room with washing machine and basket; Shutterstock ID 1749736502; Purchase Order: purchase_order

TCL prezintă noile mașini de spălat din seria P2 cu programe de abur pentru a elimina cele mai comune bacterii și a asigura igienizarea hainelor și protecția utilizatorilor. Sistemul de auto-dozare calculează în mod inteligent cantitățile de detergent, balsam și apă necesare pentru fiecare ciclu de spălare, pentru a evita supra- sau subdozarea, dar și pentru a economisi produsele de curățare. Tehnologia Brushless Digital Inverter permite motorului mașinii de spălat să identifice și să se rotească la viteza optimă pentru încărcătură. Acest lucru rezultă în niveluri mai scăzute de vibrații, ceea ce înseamnă o mașină de spălat mai silențioasă, mai durabilă și mai fiabilă, care utilizează mai puțină energie decât mașinile de spălat convenționale.

Cu funcția de cântărire automată (Auto Weight), noile mașini de spălat TCL pot detecta greutatea hainelor, ca apoi să ajusteze automat consumul de apă și durata ciclului de spălare în funcție de aceasta. Pentru a veni în sprijinul utilizatorilor și a îi sprijini în economisirea timpului în viața de zi cu zi, mașinile de spălat din seria P2 dispun de funcția Quick Wash, un program ușor de accesat, care permite terminarea unui ciclu de spălare în doar 15 minute. Datorită funcției Spray Wash, la finalul fiecărui ciclu de spălare este activat un sistem de curățare automată care spală garnitura ușii. Jeturile puternice de apă direcționate clătesc detergentul și spuma rămase, pentru a asigura o spălare mai igienică a rufelor. Astfel, te bucuri de o mașină de spălat mai curată, pentru haine mai curate!

În plus, noua mașină de spălat cu uscător TCL P2 dispune și de Programul Air Refresh care elimină mirosurile și bacteriile obișnuite în doar 25 de minute, fără a fi nevoie de detergent, prin generarea de micro vapori care pătrund în fibre. Prin urmare, dispozitivul nu doar că economisește detergent și apă, dar va prelungi și durata de viață a hainelor.

Seria de mașini de spălat TCL P2 este disponibilă în variante de 8kg, 9kg și 10kg.

Seria de mașini de spălat cu uscător TCL P2 este disponibilă în variante de 8kg și 5kg (capacitatea de uscare).

Noile aspiratoare robot Sweeva 3000M și 3500M

Ca urmare a succesului aspiratorului robot Sweeva 6500, premiat cu Innovation Award în cadrul CES 2022, TCL lansează aspiratoarele Sweeva 3000M și 3500M.

Cu 4 niveluri de putere de aspirare de până la maximum 2.700 de pascali, aceste noi aspiratoare robot mătură și curăță podelele pentru o casă cu adevărat curată și fără praf. Peria laterală, împreună cu peria de rulare, trage rapid și eficient murdăria, praful și firele de păr de pe diferite tipuri de suprafețe, precum covoare și podele dure, aspiratorul fiind dotat cu un sistem de ventilație eficient. Funcția Auto Carpet Boost va fi, de asemenea, activată automat atunci când dispozitivul trece de pe o podea tare pe covor, pentru a optimiza performanța de curățare. Cu noul sistem de curățare umedă, apa este absorbită în mop, din rezervorul mare de apă de 300 ml, pe care o distribuie apoi în mod uniform în timpul procesului de curățare. Debitul de apă poate fi, de asemenea, controlat și reglat prin aplicația TCL Home.

Atunci când utilizatorii programează curățarea, sistemul de navigație îmbunătățit cu giroscop asigură acoperirea întregului spațiu al podelei, prin detectarea obstacolelor, fără a fi nevoie de controlarea dispozitivului de la distanță. Noul Sweeva nu se va împiedica în denivelări mici sau în covoare groase, având o capacitate de depășire a obstacolelor de până la 20 mm înălțime. Mai mult, datorită senzorilor de proximitate și adâncime, nu va cădea de pe scări și nici nu se va ciocni de pereți.

Cu lumina UV-C, Sweeva va asigura atât curățarea, cât și sterilizarea podelelor, pentru a o proteja de bacteriile dăunătoare. Tubul de evacuare a aerului din cutia de praf este, de asemenea, echipat cu un filtru lavabil HEPA eficient care poate filtra chiar și părul animalelor de companie, PM2.5, polenul și microbii dăunători cu o dimensiune de peste 0,3 microni, contribuind astfel la păstrarea aerului curat și proaspăt.

În plus, Sweeva se va întoarce automat la coșul de gunoi atunci când detectează cutia de praf plină. Apoi, coșul de gunoi extra-large, cu o capacitate de 4 litri, cu golire automată, va colecta de până la 8 ori tot gunoiul din cutia de praf, permițând câteva săptămâni de utilizare fără a fi nevoie de golirea acestuia.

Datorită aplicației TCL Home, utilizatorii pot prelua controlul deplin asupra aspiratorului robot de la distanță, inclusiv pentru a programa curățarea, a muta lumina UV-C sau a regla debitul de apă. De asemenea, dispozitivul acceptă control vocal prin Amazon Alexa și Google Assistant. Sweeva 3000M și 3500M continuă să funcționeze timp de 180 de minute, fiind potrivite pentru suprafețe de până la 200 m2.

Noi purificatoare de aer Breeva Pro Series 700 și 400 cu un sistem de filtrare de înaltă performanță

Pornind de la succesul gamei de electrocasnice IoT inteligente mici, TCL aduce pe piață noi modele de purificatoare de aer Breeva: seria Breeva Pro 700 și 400. Proiectate pentru spații de până la 84 m2 și 42 m2, cele mai recente purificatoare de aer TCL prezintă un design inovator, cu o Rată de Livrare a Aerului Curat (Clear Air Delivery Rate – CADR) înaltă și foarte eficientă.

Dispozitivele includ, de asemenea, un sistem de filtrare puternic, în 5 etape, breevaShieldTM, precum și un filtru TRUE HEPA H13 de înaltă performanță. Eficiența de filtrare a acestuia este mai mare de 99,97% pentru particule de 0,3 μm, precum praful, polenul, acarienii, bacteriile sau PM2.5 (particule fine 2.5). În plus, numeroși anioni negativi sunt generați prin ionizarea de înaltă tensiune pentru a acumula și a elimina particulele minuscule din aer, cu scopul de a proteja consumatorul de toxine și praf, iar razele UV distrug ADN-ul și ARN-ul bacteriilor și microorganismelor pentru a obține o sterilizare eficientă.

Datorită unui senzor dublu de înaltă precizie (cu senzor de praf laser – pentru a detecta în timp real concentrația de particule în aerul înconjurător, și unui senzor VOC – pentru a detecta concentrația de compuși organici volatili în aer, precum formaldehida, fum sau mirosuri provenite de la animale de companie), seria Breeva Pro măsoară continuu calitatea aerului din interior și reglează automat nivelul de purificare. Pentru un control rapid și ușor, pe panoul de control este afișat un indicator al calității aerului în trei culori, în funcție de nivelul acesteia în timp real.

Mai mult, prin intermediul aplicației TCL Home, utilizatorul poate prelua controlul total asupra purificatorului de aer Breeva de la distanță, ceea ce îi permite să programeze curățarea și să verifice istoricul datelor privind calitatea aerului și durata de viață a filtrului, totul direct de pe smartphone-ul său. De asemenea, dispozitivul funcționează perfect cu funcțiile de control vocal Amazon Alexa și Google Assistant.

Ultra-silențios, nivelul de zgomot din seria Breeva Pro în modul de repaus este de până la 26 dB, mai mic decât sunetul unei șoapte. În același timp, funcționează cu un consum redus de energie și acceptă stingerea luminii panoului de control pentru a minimiza efectul luminii în timpul perioadelor de repaus.

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>