May

26

Parfumuri bărbătești care persistă
#3 - diasporablog.net - Zafaran - mai 2021

Parfumurile Orientului au iradiat întotdeauna mister și persistență. Mirosul parfumului îți aduce amintiri de neuitat legate de călătoriile tale lungi prin Orient. Parfumurile orientale te vor duce pe străzile antice, grădinile de flori, piețele de parfumuri și palatele magnifice. Sunt regine exotice printre parfumuri – spectaculoase, senzuale și foarte seducătoare. Dă-le o șansă și nu vei regreta.

Notele include condimente exotice aromate precum scorțișoară, vanilie, piper negru și cuișoare. Tămâie, chihlimbar și rășini orientale, uneori flori magnifice, mosc distinctiv și acorduri lemnoase calde, în special lemn de santal și lemn de cedru. Unele compoziții aromatice includ, de asemenea, ciocolată și cafea, anason, mirt și alte ingrediente aromatice.

Îți plac parfumurile misteriosului Orient?

Parfumurile superbe, intense și calde ale Orientului au o anumită profunzime care a atras întotdeauna femei și bărbați cu dragoste de aventuri de tot felul. Parfumurile sunt intense și adesea grele, sunt foarte rezistente și te poți bucura de mireasma preferată ore întregi. Parfumurile Orientului sunt de obicei recomandate pentru anotimpurile calde, de vară chiar dacă sunt puțin mai intense. Sunt ideale pentru ocazii de seară și evenimente formale.

Cele mai scumpe parfumuri sunt fabricate din ingrediente selectate de înaltă calitate din cea mai înaltă clasă – floare de iasomie, lavandă din Grasse, trandafir de damasc colectate noaptea sau lemn prețios rar, condimente sau chihlimbar real, tămâie argintie, petrol, absint sau praf de puşcă. Parfumurile de vară recreează atmosfera în diferite locuri și spun povești personale. De exemplu, unele parfumuri amintesc de îmbinarea cerului albastru cu marea. Parfumurile orientale de vară nu se vor demoda niciodată. Cu siguranță merită să îți îmbogățești colecția de parfumuri cu ele.

Parfumurile de nișă diferă de producția standard de masa, prin vechile tradiții și tehnologii, sticle de lux, uneori împodobite cu pietre prețioase, lipsa substanțelor chimice artificiale și durabilitatea excelentă a amestecurilor aromatice. Tipic pentru acestea este producția manuală în cantități limitate. Creatorii talentați de parfumuri de nișă captează emoții trecătoare și le ridică la opere de artă.

Care este diferența dintre parfumurile de designer și cele de nișă? În timp ce parfumurile de designer sunt adaptate la imaginea mărcii și își propun să atragă cât mai mulți oameni, fiind distribuite cel mai adesea în întreaga lume, parfumurile de nișă sunt destinate consumatorilor care caută ceva unic, complet diferit de parfumurile „mulțimii”.

Parfumul pentru vară: proaspăt, însorit, seducător

Parfumurile de vară radiază căldură ca soarele și te reîmprospătează ca o cascadă. Mirosind un parfum de vară, indiferent unde te-ai afla, te vei regăsi brusc în cea mai exotică vacanță de vară din viața ta. În culori vii, vei fi transportat pe o insulă exotică, savurând un cocktail la barul de pe plajă. Vara este atât de grozavă cu parfumuri de vară orientale. Parfumurile de vară pentru bărbați provoacă o atingere seducătoare a soarelui cald pe piele. În gama de parfumuri de vara, vei găsi notele parfumate de bergamotă, rozmarin, cardamom, nucșoară, chihlimbar și cedru. Emper Epic Adventure este unul dintre parfumurile de vară ale Orientului, cu note de mandarin, lămâie, grapefruit și Artemisia.

Posted in comunicat de presa, eu si eu, Internet | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>