Apr

28

HUAWEI anunță o nouă serie de oferte special concepute pentru siguranța utilizatorilor

Serviciul door-to-door devine gratuit pentru toate dispozitivele HUAWEI, acum chiar și pentru cele care nu dispun de garanție
Serviciile de înlocuire a ecranului sau a plăcii de bază beneficiază și ele de o reducere de până la 30%

Huawei Consumer Business Group anunță o serie de servicii noi, special concepute pentru ca utilizatorii de produse HUAWEI să se bucure de prețuri de service avantajoase și pentru a-i încuraja să evite cât mai mult deplasările care au ca scop menținerea dispozitivelor în cele mai bune condiții. În contextul actual, în care siguranța consumatorilor este pe primul plan, compania lansează oferte speciale pentru serviciul door-to-door, garanțiile în curs de expirare sau serviciile de înlocuiri piese.

Serviciile și ofertele disponibile pentru utilizatori vin ca o completare a efortului constant al HUAWEI de a oferi experiențe de utilizare cât mai plăcute și sigure. Livrarea gratuită door-to-door pentru toți utilizatorii, chiar și pentru cei care nu dispun de o garanție a produselor, o reducere de până la 30% pentru serviciile de înlocuire a ecranului sau a plăcii de bază și disponibilitatea unui număr de WhatsApp pentru contact rapid sunt câteva dintre inițiativele HUAWEI pentru perioada imediat următoare.

Echipa de service HUAWEI și-a propus mereu să ofere servicii eficiente și utile consumatorilor. Încă de la începutul lunii martie, am lansat campania de extindere a garanției până pe 15 iunie, precum și serviciul door-to-door, punând la dispoziție în timp real servicii cât mai aproape de nevoile actuale ale utilizatorilor noștri. Mai mult, acum facem încă un pas pentru a le asigura acestora o platformă de comunicare cât mai amplă și soluții rapide de conectare cu reprezentanții noștri, oricând aceștia au nevoie de suport, prin intermediul rețelelor sociale sau prin folosirea liniilor telefonice disponibile. Totodată, pentru evitarea deplasărilor, serviciul door-to-door a fost extins și pentru dispozitivele care nu se mai află în garanție.”, declară Robert Zhao, Service Director, Huawei Romania.

Utilizatorii primesc o reducere de până la 30% pentru serviciile de înlocuire a ecranului sau a plăcii de bază

Între 27 aprilie și 27 mai, HUAWEI oferă o reducere de până la 30% pentru serviciile de înlocuire a ecranului sau a plăcii de bază în centrele de service disponibile pentru utilizatori. Aceste două componente sunt dintre cele mai importante, iar costurile de reparație vor beneficia acum de o reducere suplimentară, menită tocmai să sublinieze dorința companiei  de a veni în întâmpinarea consumatorilor în această perioadă dificilă.

Serviciul door-to-door, gratuit pentru toate dispozitivele HUAWEI, chiar și pentru cele care nu dispun de garanție, începând cu data de 27 aprilie

HUAWEI extinde serviciul door-to-door deja disponibil pentru utilizatorii care dețin produse aflate în garanție. Începând cu data de 27 aprilie și până pe 27 mai, preluarea de la domiciliu a dispozitivelor care au nevoie de asistența specialiștilor din centrele de service este gratuită pentru toate dispozitivele HUAWEI, inclusiv pentru cele care nu dispun de garanție. Serviciul door-to-door a fost deja lansat și acoperă toate categoriile de produse HUAWEI: smartphone-uri, laptop-uri, tablete, ceasuri inteligente, routere și modemuri, transportul fiind gratuit.

Consumatorii pot solicita serviciul door-to-door în următoarele moduri:

  • Prin intermediul liniei telefonice de asistență HUAWEI, acum cu program prelungit. Utilizatorii pot apela numărul 0800 400 896 de luni până vineri în intervalul orar 09:00 – 18:00 și sâmbăta în intervalul orar 10:00 – 17:00.
  • La numărul de WhatsApp 0755 6688 77 pentru contact rapid.

De asemenea, serviciul VIP HUAWEI este disponibil pentru utilizatorii care își doresc să eficientizeze potențialul noilor dispozitive HUAWEI în cel mai scurt timp. Acest serviciu include asistență pentru transferul datelor, o experiență completă de instalare a aplicațiilor, configurarea noilor dispozitive HUAWEI cu un ID Huawei și spațiu de stocare gratuit în Cloud, valabil pentru smartphone-urile lansate în această primăvară, începând cu P40 lite. Serviciul VIP HUAWEI se aplică smartphone-urilor care dispun de AppGallery și HUAWEI Mobile Services.

Campania de extindere a garanției pentru produsele HUAWEI este disponibilă până pe 15 iunie

Pentru toate dispozitivele disponibile în portofoliul HUAWEI – smartphone-uri, laptop-uri, tablete, dispozitive purtabile, audio și routere – a căror garanție expiră în perioada 15 martie – 14 iunie 2020, compania prelungește gratuit garanția produselor până pe data de 15 iunie 2020.

În ceea ce privește centrele de service HUAWEI, Huawei Customer Service Center, situat în Strada Nicolae Bălcescu nr.23A, București, a fost redeschis și funcționează cu program special. În cadrul service-ului autorizat din București, sterilizarea produselor se face cu ajutorul unui dispozitiv UV care îndeplinește toate normele de igienă impuse de contextul actual.

Totodată, utilizatorii se pot bucura de un dispozitiv curat și sigur, urmând un procedeu de igienizare format din 5 pași, după cum urmează:

  • Deconectarea dispozitivului de la orice sursă externă de curent.
  • Îndepărtarea husei de protecție și a accesoriilor conectate.
  • Pregătirea unei bucăți de material sau a unui tampon îmbibat cu alcool sau cu lichidul unui spray cu o concentrație de aproximativ 75% alcool medicinal.
  • Curățarea display-ului, a carcasei și a părților laterale ale dispozitivului, cu o grijă sporită la zonele sensibile (porturi, fante sau lanternă).
  • Uscarea completă a device-ului, timp de 5 minute, până la următoarea utilizare.

Pentru mai multe detalii legate de acest procedeu de curățare și igienizare, clic aici.

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>