Apr

27

OPTEX anunta QX Infinity, noua serie de solutii de detectie de exterior

image_636821142814022621

OPTEX, lider mondial în dezvoltarea de solutii de detectie, a lansat seria de senzori QX INFINITY, care asigura o acoperire pe distante de pana la 12 metri, la un unghi de pana la 120 de grade, fiind potriviti pentru montare la exterior – atat la înaltime, cat si în modul ”Pet alley (0,8-1,2m)”.

Ca urmare a avantajelor oferite, solutiile de detectie a miscarii bazate pe tehnologie PIR (Passive Infrared Sensor) sunt unele dintre cele mai folosite în lume la ora actuala. Printre altele, acestea pot detecta în mod eficient miscarile atat la interior, cat si la exterior si au un consum redus de energie, în conditiile în care costurile sunt în general scazute, iar dimensiunile reduse.

„Noile solutii de detectie Optex din seria QX Infinity se bazeaza pe o lunga experienta în proiectarea, producerea si comercializarea de echipamente cu tehnologie PIR si vin în completarea unui portofoliu de produse care si-au dovedit performantele si si-au pus amprenta asupra industriei de securitate”, a spus Dragos Enea, Regional Sales Manager pentru Romania si Bulgaria la OPTEX, completand: „Datorita designului, care permite montarea la diferite înaltimi, echiparii variate si tehnologiei SMDA de analiza, seria QX Infinity ofera un maximum de flexibilitate si se adreseaza atat utilizatorilor din sectorul rezidential, cat si celor din zona comerciala, logistica, constructii si chiar domeniul industrial”.

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>