Apr

24

Vârfurile de gamă Huawei P40 Series stabilesc noi repere estetice în categoria smartphone

Telefoanele îmbină armonios tehnologia și estetica

Vârfurile de gamă Huawei P40 Series se remarcă printr-un stil unic și elegant, care inspiră și rezonează cu stilul de viață și preferințele consumatorilor moderni, permițându-le să își exprime personalitatea. La baza designului adoptat pentru proiectarea celor trei vârfuri de gamă stă o sursă de inspirație clasică, dar care poate fi adusă întotdeauna în actualitate: apa. Echilibrul fluid al apei poate fi găsit în fiecare aspect al telefoanelor. Îmbinând tehnologia de ultimă generație cu o estetică atractivă, Huawei P40 Series oferă un punct de echilibru perfect în mijlocul tendințelor în continuă schimbare.

Variantele de culoare Silver Frost, Ice White, Deep Sea Blue, Blush Gold și Black, disponibile la nivel internațional, întruchipează forța apei în mișcare, iar această senzație este amplificată de ecranul inovator curbat pe patru laturi, care „curge” pe fiecare parte a șasiului. Culorile au o calitate atemporală și oferă confort într-o perioadă de continuă schimbare, captând puterea pe care apa o are asupra noastră și emoțiile și stările pe care le evocă.

Filosofia de design care stă în spatele Huawei P40 Series: calitate înainte de toate

Un design cu adevărat reușit își păstrează frumusețea chiar și atunci când este produs în masă, iar acest lucru necesită un echilibru armonios între artă și tehnologie. HUAWEI poziționează calitatea mai presus de toate, iar acest lucru este evidențiat de designul superior al produselor sale și experiența superioară de utilizare.

HUAWEI a avut întotdeauna curaj să exploreze teritorii necunoscute cu modele unice, având întotdeauna ca punct de plecare nevoile, dorințele și așteptările consumatorilor. În urma cercetărilor efectuate, HUAWEI a descoperit că în societatea modernă aflată în continuă schimbare, oamenii pot tânji uneori după eleganța și simplitatea trecutului. Prin urmare, designerii Huawei P40 Series au ales un design clasic, dar care se remarcă prin culorile impresionante și măiestria cu care sunt îmbinate piesele.

Designerii și inginerii HUAWEI folosesc cele mai avansate tehnici pentru a da frâu liber imaginației lor colective. Centrele de cercetare estetică HUAWEI au sediile în Italia, Franța, Coreea, Japonia și Marea Britanie.

Variantele de culoare impresionante completează cu succes designul clasic Huawei P40 Series

Variantele de culoare sunt minimaliste și, în același timp, încântătoare pentru privire. Luminile și umbrele care se oglindesc pe suprafața telefoanelor amintesc de aisberguri și ghețari, de mare, de un răsărit de pe plajă și de cristalele de gheață din timpul iernii. Cele trei culori disponibile pe piața din România sunt Silver Frost, Ice White și Black.

Silver Frost: Inginerii HUAWEI au suprapus sticla înghețată pe o peliculă texturată de grosimea unui nanometru. Procesul face ca lumina să se reflecte și să se refracte pe suprafață, făcând să pară că suprafața se schimbă constant între 2D și 3D.

Ice White: Această variantă evocă imagini cu aisberguri și ghețari care plutesc și strălucesc în lumina soarelui. Un spate din sticlă conferă o mai mare claritate și profunzime culorii White Ice și este întărit de un înveliș optic cu două straturi care aduce texturii lucioase o iluminare dinamică. Întregul capac al bateriei este completat de o structură de rețele reflectorizante la scară micro și nano, care oglindește puritatea nuanțelor de alb. 

Black: Învelișul inovator este utilizat pentru a crea un finisaj lucios pe fundalul întunecat. Negrul pur este impregnat cu o textură de sticlă 3D, creând un aspect și o senzație care amintesc de ceramica de calitate. 


Huawei P40 Series îmbină armonios estetica și tehnologia de ultimă oră

Vârfurile de gamă Huawei P40 Series ilustrează modul în care designul și funcționalitatea se pot îmbina armonios.

Huawei P40 Series adoptă o filosofie „All in one” pentru sistemul de camere, cu obiectivele, senzorii și blițul adunate într-o singură unitate. Obiectivele în sine sunt produse cu delicatețea pe care o putem asocia cu un ceas complex. Acestea sunt și cele mai mari din industrie, cu o textură compozită GDM (Glass Direct Molding) la scară micro și au fost reglate și testate în conformitate cu cele mai înalte standarde. Fiecare obiectiv este echipat cu o peliculă verde sau albastră, pentru performanțe optice de primă clasă.

În comparație cu ecranul lui Mate 30 Pro, care se revarsă pe laturile din stânga și din dreapta la un unghi de aproape 90°, ecranul curbat pe patru laturi al Huawei P40 Series nu este la fel de arcuit. Acesta creează un echilibru corect între libertate și limitări, ca un pahar de vin sau o piscină infinită, surprinzând un moment perfect, înghețat în timp.

Curbele telefonului îi oferă o ergonomie catifelată, aducând bucuria de a fi ținut în palmă, iar experiența este accentuată de gesturi full-screen pentru o interacțiune liberă și remarcabilă.

Colțurile rotunjite ale HUAWEI P40 Pro și P40 Pro+ au fost concepute pentru a oferi tranziții fluide între margini, părțile laterale și colțuri, creând o experiență de vizionare cu adevărat captivantă, fără compromisuri în zona ecranului. A fost implementată o tehnologie de ultimă oră de încapsulare a afișajului, care îmbină perfect sticla și metalul, astfel încât nu se poată simți unde se termină ecranul și unde începe carcasa posterioară. Această abordare a dus la realizarea unor rame ultra-înguste, oferind în același timp o protecție mai mare pentru ecran.

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>