Mar

27

HTC VIVE: PREȚ, DISPONIBILITATE, CONECTIVITATE ȘI LENTILE OPTIMIZATE PENTRU HEADSET-UL VIVE FOCUS PLUS

Vive

Vive Focus Plus va fi disponibil pentru clienții enterprise pe 15 aprilie, la prețul de 754 de lire sterline (fără TVA) 

Datorită noii funcții „multi-mode”, o mulțime de surse externe de conținut sunt accesibile pentru Vive Focus Plus

București – 26 martie 2019 – HTC VIVE® a prezentat astăzi pentru VIVE Focus Plus prețul, disponibilitatea, detalii despre lentilele îmbunătățite și funcția multi-mode pentru accesarea conținutului de la dispozitive externe, în cadrul conferinței anuale VIVE® Ecosystem Conference (VEC 2019) din Shenzhen. Conceput pentru a răspunde nevoilor exigente ale utilizatorilor comerciali, Vive Focus Plus le va oferi dezvoltatorilor și partenerilor de afaceri optică îmbunătățită, alături de noile lentile Fresnel implementate în HMD, pentru a spori claritatea vizuală și pentru a aduce obiectele la viață, mai mult ca oricând. Setul cu cască autonom va fi disponibil pe 15 aprilie pe website-ul Vive la prețul de 639 de lire sterline (fără TVA), iar în Europa va include Advantage (115 lire sterline fără TVA), o licență enterprise și o garanție de 2 ani pentru uz comercial. Advantage oferă, de asemenea, servicii speciale de asistență și service pentru produsele Vive Enterprise. Vive Focus Plus va fi vândut inițial pe 25 de piețe din întreaga lume și va suporta 19 limbi.

„Odată cu dezvăluirea acestor îmbunătățiri pentru Vive Focus Plus, industria VR face un mare pas înainte cu această nouă generație de dispozitive autonome de înaltă fidelitate, care permit o libertate de interacțiune și conectare totală.”, a declarat Alvin Wang Graylin, președintele din China , HTC. „Suntem încântați că atât de mulți dezvoltatori și parteneri susțin acest produs cu experiențe interesante într-o gamă largă de cazuri de utilizare, demonstrând oportunitatea extraordinară ca VR/AR să pătrundă în toate aspectele vieții noastre.”

Imagini mai clare și funcții îmbunătățite pentru uz comercial

Creat pentru a satisface nevoile clienților enterprise, Vive Focus Plus are noi lentile Fresnel care oferă imagini mai clare, reducând orice zgomot de fond. Lentilele noi creează pentru utilizatori o imagine mai clară și mai apropiată de realitate, în care utilizatorul headset-ului se cufundă cu adevărat. Cu noile controlere 6DoF duale, confort sporit pentru sesiuni VR extinse și optică îmbunătățită, Vive Focus Plus oferă soluția VR ideală pentru o serie de cerințe ale mediului de afaceri, de la instruire la scară largă în cadrul unei companii, la instrumente virtuale de colaborare și comunicare.

Datorită Platformei VIVE WAVETM cu conținut de la VIVEPORTTM, utilizatorii vor avea acces la lansare la aproape 250 de aplicații Vive Wave care rulează nativ pe Vive Focus Plus, iar programul de abonament Viveport Infinity Wave pentru Vive Focus include deja peste 70 de titluri premium. Câteva dintre aceste noi titluri oferite vor avea parte de demonstrații la VEC 2019, spre entuziasmul participanților.

Noua funcție multi-mode transformă Vive Focus Plus într-un hub VR pentru surse de conținut multiple

Cu ajutorul noilor controlere 6DoF duale și funcției multi-mode, utilizatorii Vive Focus Plus se pot bucura nu numai de conținut VR autonom nativ, ci și de accesul la o colecție imensă de conținut existent într-o gamă largă de dispozitive. Noua funcție „multi-mode” va fi compatibilă cu PC VR, PC-uri/laptop-uri, smartphone-uri, console de jocuri, dispozitive cu redare video 2D, camere cu redare live la 360 de grade și servicii viitoare Cloud VR. Aceste tipuri de extensii de conținut vor fi prezentate live la VEC 2019.

Atracțiile principale ale evenimentului Vive Ecosystem Conference 2019

La VEC 2019 vor fi prezentate peste 15 aplicații VR autonome 6DoF, incluzând conținut ce utilizează soluții haptice, gaming arena-scale, experiențe multi-player și chiar gaming cu realitate mixtă. Prin conectarea Vive Focus Plus cu o vestă haptică, vizitatorii vor avea parte de o experiență multi-player unică, în care utilizatorii se vor simți imersați în lupta „Paintball VR”. Modal VR, co-fondat de Nolan Bushnell, va prezenta și sistemul uriaș de urmărire a spațiului, permițând ca până la 40 de dispozitive autonome să fie urmărite în timp real într-un spațiu fizic de până la 80.000 de metri pătrați, dezlănțuind potențialul parcurilor tematice VR la scară de stadion. În cadrul VEC 2019, Vive va prezenta și primul joc complet interactiv cu realitate mixtă pentru dispozitivele VR autonome de la New Tech Walkers Studio, unde utilizatorii fac mișcare lovind obiecte virtuale, cu siguranța sporită de a vedea spațiul real din jurul lor prin camerele frontale Vive Focus Plus.

La VEC 2019 va fi prezentat și Hubul 5G, care a generat un interes deosebit la MWC 2019. Dispozitivul va demonstra potențialul redării interactive 5G Cloud VR și redării video live de înaltă definiție, la 360 de grade. Cu noua cameră dual-mode 180/360 Insta360 EVO, concepută pentru platforma Vive Wave, utilizatorii de dispozitive Vive Focus sau de orice dispozitive compatibile cu Vive Wave își vor putea conecta headset-urile direct la EVO printr-o conexiune Wi-Fi sau 5G viitoare, pentru a împărtăși momentele speciale ale vieții cu prietenii și familia din întreaga lume.

La VEC 2019, HTC Vive consolidează și mai mult legătura dintre VR și industria divertismentului, acceptând să creeze conținut VR alături de Beijing Culture Co. Ltd., pe baza filmului chinezesc „The Wandering Earth”.

Pentru fotografii și videoclipuri de la VEC 2019, puteți accesa kitul de presă.

Specificații VIVE Focus Plus

Display: AMOLED (2880×1600) 3K

Procesor: Qualcomm Snapdragon™835

Audio: Difuzor integrat

Urmărire: Inside-Out

Frecvența cadrelor: 75Hz

Câmp vizual: 110 grade

Batere: 4000 mAh

Controler: 6DoF

Conectivitate date: Wi-Fi® 802.11 a/b/g/n/ac

Memorie (RAM/ROM): 4/32 GB

Conector: USB Tip-C

Încărcare: QC3.0

Criptare: Bazată pe fișiere (securitate similară cu cea a smartphone-urilor Android)

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>