Mar

26

5 premii prestigioase de design pentru Philips TV

Cea mai mare recunoaștere oficială

Experții europeni de design premiază creativitatea și măiestria europeană rezultate în urma parteneriatelor exclusive de succes ale Philips TV

Trei dintre televizoarele high-end din gama Philips TV 2019 au ieșit pe primul loc în competițiile de design iF și Red Dot. Succesul se datorează atenției deosebite acordată de TP Vision performanței de calitate premium și măiestriei europene.

Premiile validează parteneriatele TP Vision cu branduri europene specializate, printre acestea numărându-se legendele audio britanice, Bowers & Wilkins, cu care are un acord multianual, și renumitul artizan danez, Georg Jensen.

Vorbind despre succesul încă unui an cu numeroase premii (Televizorul LED Philips TV 5863 cu difuzor Bluetooth unic integrat a câștigat premiul Red Dot 2018 pentru design), Rod White, Chief Designer, TP Vision, a declarat:

„Continuăm să oferim cele mai bune performanțe de imagine și sunet prin parteneriatul nostru cu Bowers & Wilkins, aducând în același timp design-uri minimaliste și funcționale, și utilizând materiale executate cu reală finețe.

În cadrul colaborării dintre Philips TV și Georg Jensen, designerii ambelor părți au pornit într-o călătorie inspirațională prin Marea Britanie și Scandinavia, reunind perspectiva pură a designului european cu detaliile decorative ale obiectelor frumoase pentru casă. Înțelegând moștenirea din spatele design-urilor, Philips TV intenționează să sublinieze modul în care tehnologia se integrează perfect în produsele realizate.

„Cooperarea cu partenerii noștri europeni de top oferă produse cu adevărat originale, într-o piață în care concurenții noștri se străduiesc să-și diferențieze produsul”, a continuat White.

Produsele care au câștigat premiile de design Red Dot și iF sunt:

  • OLED+934, unde performanțele uimitoare de imagine și sunet se îmbină cu designul minimalist. Un nou nivel de performanță a fost atins de acest model care oferă o siluetă minimalistă datorită integrării barei de sunet premium ca suport pentru televizor.
  • OLED 854,extrem de subțire, oferă performanțe superioare. Dispune de o ramă minimalistă, ultra-subțire, cu o margine din crom susținută de un suport pivotant elegant crom închis, în formă de T, și de tehnologia unică Ambilight.

Modelul 9104 a primit și el un premiu de design iF: modelul 9104 sărbătorește măiestria europeană. Un televizor subțire, cu ramă neagră din aluminiu pe trei laturi și cu ramă inferioară din metal lucios lustruit.

Premiile iF și Red Dot sunt acordate ca recunoaștere a realizărilor remarcabile în materie de design, iar fiecare competiție primește peste 5000 de înscrieri din aproape 60 de țări, reprezentând cele mai bune modele din categoriile respective. Criteriul de premiere ia în considerare inovația, calitatea formală, funcționalitatea și compatibilitatea ecologică.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>