Feb

26

Microsoft prezintă HoloLens 2 | Mobile World Congress 2019
ProEXR File Description

=Attributes=
channels (chlist)
compression (compression): Zip
dataWindow (box2i): [0, 0, 8191, 4607]
displayWindow (box2i): [0, 0, 8191, 4607]
lineOrder (lineOrder): Increasing Y
nuke/full_layer_names (int): 0
nuke/node_hash (string): "df965f6143a42c3c"
nuke/version (string): "9.0v9"
pixelAspectRatio (float): 1
screenWindowCenter (v2f): [0, 0]
screenWindowWidth (float): 1
type (string): "scanlineimage"
version (int): 1

=Channels=
A (half)
B (half)
G (half)
R (half)

Ieri, înaintea deschiderii oficiale a ediției din acest an a târgului internațional de tehnologie – Mobile World Congress, CEO-ul Microsoft Satya Nadella a participat împreună cu Julia White, CVP Azure, și Alex Kipman, specialist tehnic, la o discuție live despre transformarea industriilor prin soluții de IoT la scară globală și punerea la dispoziția partenerilor și clienților posibilitatea de a construi soluții reale cu un set cuprinzător de dispozitive, servicii și instrumente.

Tot în cadrul acestui moment, Satya Nadella a introdus Microsoft HoloLens 2, o nouă versiune a căștilor HoloLens AR (realitate augmentată), cu un nou sistem de afișare care aduce progrese semnificative de performanță și oferă o experiență mai profundă și confort mai mare la utilizare. Mai multe informații despre acest subiect poți găsi aici.

Pe parcursul zilei de astăzi, CEO-ul Microsoft va fi prezent la două evenimente de presă în cadrul MWC, ambele transmise prin intermediul unor sesiuni de live streaming.

Primul eveniment se va desfășura la ora 4:00 p.m (ora locală a României) și constă în conferința de presă anuală găzduită de Telefonica (locație: Fira Gran Via, Sala 3 – 3K31). Satya Nadella va urca pe scenă alături de CEO-ul Telefonica, Jose Maria Alvarez-Pallete, pentru a discuta detaliile în jurul unui nouparteneriat încheiat între cele două companii, care își propun să ofere clienților noi experiențe prin intermediul unor servicii cognitive, să contruiască rețeaua viitorului și să le pună clienților la dispoziție noi servicii care au la bază AI. Evenimentul va fi transmis live pe pagina de YouTube a companiei Telefonica.

Cel de-al doilea eveniment va începe la 6:00 p.m (ora locală a României), moment în care CEO-ul Microsoft va participa alături de Dieter Zetsche, CEO Daimler AG, la o discuție despre modul în care tehnologia și parteneriatele puternice pot aduce succesul în afaceri. Acesta va avea loc în Sala 4 – Auditorium 1 și va fi transmis live prin intermediul site-ului oficial MWC.

Pentru mai multe detalii, poți vizita MWC19 Microsite.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>