Feb

26

Allview la MWC 2019

Tehnologie mobilă gândită pentru a răspunde perfect nevoilor utilizatorului

comunicat_x6 xtreme

Sub deviza “Next level of mobility”, Allview, brandul românesc numărul unu de telefonie mobilă, este prezent și în acest an la cel mai mare târg de tehnologie din lume-Mobile World Congress de la Barcelona. Compania își prezintă în cadrul târgului strategia aducerii tehnologiei mobile în acord cu nevoile utilizatorului, dar și produsele de top care urmează să intre în portofoliul său în acest an.

La finalul anului 2018, brandul românesc a intrat pe piața televizoarelor smart cu Android TV și Google Assistant integrat, Allview fiind și singurul brand din Europa care are un contract semnat cu Compania Google în acest sens. Specialiștii Allview au dezvoltat și integrat asistentul vocal AVI pe televizoarele cu Android pe care îl prezintă în premieră la târgul de la Barcelona.

Viva Home, o tabletă de 17 inch, perfect gândită pentru a juca rolul de panou de comandă pentru casa utilizatorului și care îi va fi de ajutor acestuia în contexte multiple este de asemenea prezentată la standul Allview.

Surpriza absolută a brandului românesc este însă flagshipul noii serii X, care va fi dotat cu un display uimitor de tip full view, cu un raport excelent între suprafața frontală și ecranul propriu-zis.

Cu un panou 19,5:9, frame-uri laterale și superioare de doar 3mm, noul flagship, X6 Xtreme, mărește cu până la 4% suprafața de interacțiune vizuală față de ultimul flagship Allview, X5 Pro.

Pentru selfie camera, dispozitivul dispune de un sistem slide optimizat ce permite mișcarea camerei frontale în plan vertical, în afara display-ului.

Rezistența camerei frontale este garantată pentru 50.000 de accesări, oferind și utilizatorului o nouă perspectivă. X6 Xtreme dispune de fingerprint în display și este dotat cu ecran AMOLED, care are o rată de contrast superioară, culori foarte bine definite și un consum minim de energie.

“Allview X6 Xtreme ține cont de dorințele și nevoile utilizatorului, fiind un dispozitiv ergonomic, cu un display de 6,39”, curat, neîntrerupt de notch sau waterdrop, într-un raport optim între dimensiune totală și mărime maximă pentru zona de vizualizare. Am analizat mai multe soluții pentru integrarea camerei frontale și am optat pentru această variantă, în care camera nu face parte din display. Suntem siguri că aceasta se va dovedi soluția anului în materie de selfie camera”, explică Lucian Peticilă, CEO Allview.
X6 Xtreme va fi lansat în curând de Allview, la un preț estimat de 299 euro.

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>