Feb

15

Limba engleza – mai accesibila cu materialelel de Snapshoot
hjyjhytujyt

Limba engleza este o limba de circulatie internationala. Ne poate fi utila in foarte multe situatii, oficiale sau mai putin oficiale. Cea mai buna perioada in care cineva poate invata engleza, si in general orice limba straina, este copilaria.

Copiii au o capacitate de a asimila informatiile mult mai rapid decat adultii. Sunt la varsta la care procesul de invatare poate fi comparat cu un burete care absoarbe cantintati imense de notiuni. Pentru a face procesul de invatare mai usor, este indicat sa le alegem copiilor manuale speciale si caiete de lucru.

La librariadelfin.ro exista colectia de manuale de limba engleza de la Snapshot. Acestea sunt, in primul rand, aprobate de Ministerul Educatiei. Ele variaza in functie de varsta copilului si se pot folosi acasa, cat si la clasa. Manualele sunt disponibile la aceasta librarie online, la preturi exceptionale. Ele reprezinta o resursa extrem de flexibila si ofera acces elevilor de varste diferite la diferite tehnici si situatii, cu scopul de a invata limba engleza.

hjyjhytujyt

Manualele Snapshoot ofera exercitii practice de gramatica, vocabular, comunicare, citire si scriere. Aceste manuale sunt revizuite si updatate pe baza unor feedback-uri date de profesori de limba engleza, astfel incat sa fie mult mai eficiente si mai atractive pentru elevi. Copiii vor invata prin metode interactive, ce le vor starni interesul mult mai mult fata de un manual normal.

De ce este important ca cei mici sa se familiarizeze inca de pe acum cu limba engleza? In primul rand, ganditi-va ca in ziua de azi posibilitatile de a calatori sunt mult mai mari.

De multe ori se intampla sa nu vorbim limba tarii in care calatorim, insa cu limba engleza vom avea toate sansele de comunicare. Engleza este, asa cum spuneam, o limba de circulatie internationala. Este imposibil sa nu gasim pe cineva care sa nu vorbeasca macar putin engleza, indiferent de tara in care calatorim.

Un alt motiv ar fi un job bun. Limba engleza este din ce in ce mai cautata in joburile de pe piata muncii. Majoritatea celor care recruteaza pun ca cerinta pentru angajare cunoasterea limbii engleze. In functie de job-ul la care tintesti, se schimba si nivelul de pregatire.

Viitorul va fi, cu siguranta, din ce in ce mai marcat de limba engleza. In plus, copiii au sansa de a studia peste hotare si de a lucra in alte tari. Asa ca a vorbi limba engleza va fi un must.

Cu limba engelza se socializeaza usor. Copiii vor cunoaste, pe viitor, persoane din toata lumea si vor reusi sa comunice mult mai simplu. A invata o limba straina are un efect benefic si asupra creierului.

In plus, poti avea mai mult acces la informatie. Imagineaza-ti cate lucruri folositoare va putea invata copilul tau, daca stie sa citeasca in limba engleza. Va avea oportunitati mult mai extinse de documentare pentru proiectele scolare sau pentru studiu.

Cu ajutorul manualelor Snapshot, de la librariadelfin.ro, intreg procesul de invatare va fi mult mai simplu si cei mici vor descoperi ca limba engleza nu este o limba grea.

Copiii vor avea sanse mult mai mari de reusita, inclusiv la orele de la scoala. Asa ca, achizitioneaza-i copilului manualele Snapshot de la librariadelfin.ro si ofera-i cheia pentru a deschide usile viitorului.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>