Feb

19

Reinnoieste garderoba copilului tau cu Evernisaj.ro
49726413_560317614437038_7613343150119059456_n

Copiii cresc foarte repede, de aceea garderoba lor se schimba constant, iar mamele sunt nevoite sa vina cu solutii economice pentru a face fata acestor perioade. Din fericire, exista pentru ele o astfel de solutie, care este si la indemana si le si ajuta sa faca economii: este vorba de Evernisaj.ro – magazin online de haine, incaltaminte si accesorii second hand, care vine in ajutorul tuturor celor care doresc sa faca si economii, nu doar cumparaturi.

49726413_560317614437038_7613343150119059456_n

De aici, mamele au posibilitatea sa achizitioneze haine second hand copii ori de cate ori au nevoie. Nu va lasati pacalite de termenul ‘’second hand’’ – produsele Evernisaj.ro sunt atent verificate, inainte de a fi puse la vanzare, astfel incat sa nu prezinte urme de degradare sau uzura. De aceea majoritatea hainelor sunt aproape noi, foarte putin sau deloc purtate. Gasiti bluze si hanorace copii, pantaloni, rochite si fustite pentru fete, pijamale si asa mai departe.

Este suficient sa plasezi o singura comanda la ei, ca sa te convingi ca produsele lor sunt de calitate si isi merita banii. Ai posibilitatea de a returna coletul, daca ajungi la concluzia ca ce ai comandat nu este pe stilul tau. Vrei sa te bucuri si de transport gratuit al comenzii? Viziteaza Evernisaj.ro ca sa afli ce conditii trebuie sa indeplinesti, ca sa ai parte de acest serviciu.

Asadar, dragi mamici, acum este mai usor ca niciodata sa reinnoiti garderoba celui mic, fara sa va faceti griji de sumele de bani pe care le veti cheltui. Evernisaj.ro va ajuta sa economisiti pe termen lung, astfel incat sa va ramana bani si pentru alte lucruri, deoarece indiferent de buget,la ei toate produsele sunt la preturi extrem de accesibile. Poti cumpara ceva pentru fiecare membru al familiei, sigur se va gasi ceva potrivit pentru orice ocazie.

Daca iti plac si hainele de firma, atunci trebuie sa stii ca cele mai iubite firme s-au adunat intr-un singur loc (si vorbim inclusiv de branduri ce nu au inca magazine in Romania). Acum iti poti petrece timpul intr-un mod mult mai placut impreuna cu familia, iesind la o cafea, la un film sau citind o carte, deoarece cumparaturile tale se afla la un clic distanta.

 

 

 

 

 

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>