Nov

15

Telefoanele Motorola în oferta Black Friday – reduceri de până la 31%

Telefoanele Motorola pot fi achiziționate cu reduceri de până la 31% cu ocazia Black Friday. Printre acestea se numără motorola one, recent lansat pe piața locală, moto g6, precum si moto e5 plus, dispozitive realizate special pentru a oferi utilizatorilor funcții premium la un preț accesibil.

Noul motorola one are un design modern cu o carcasă curbată din sticlă fiind astfel ușor de utilizat cu o singură mână, iar ecranul de 5.9” Max Vision HD+ este ideal pentru realizarea de videoclipuri 4K și permite cu ușurință lectura cărților preferate sau luarea de notițe. Sistemul inteligent de camere duale de 13 MP și o cameră pentru selfie de 8 MP permit surprinderea unor amintiri de neuitat, iar grație funcției Google Lens pe bază de AI, interacțiunea cu lumea din jur devine mai simplă. Mai mult, utilizatorii beneficiază de stocare nelimitată a pozelor la rezoluție înaltă în cloud cu Google Photos. Cu Android one siguranța este pusă pe primul loc, astfel smartphone-ul va primi două actualizări la cel mai recent sistem de operare AndroidTM OS și actualizări lunare la pachetele de securitate timp de trei ani, oferind siguranța necesară utilizatorului cu Google Play Protect.

  • Cu ocazia Black Friday, motorola one este disponibil la prețul de 897 lei în magazinele Altex și Media Galaxy în perioada 16 noiembrie – 05 decembrie.

Motorola moto g6 are un ecran de 5.7″ Full HD+ Max Vision care oferă culori vibrante și are un design acoperit complet cu sticlă Corning Gorilla rezistent la zgârieturi. Camerele duale principale de 5 MP și 12 MP permit realizarea de portrete la calitate de studio, imagini alb-negru artistice și oferă filtre faciale amuzante. Și asta nu e tot: dispozitivul include un cititor de amprente multifuncțional ce asigură funcția de blocare și deblocare instant. Dispozitivul oferă o autonomie pentru întreaga zi datorită acumulatorului de 3000 mAh, iar cu ajutorul alimentatorului TurboPower de 15W asigură ore de funcționare în doar câteva minute de încărcare, astfel nu mai trebuie să întrerupi activitatea preferată.

  • Cu ocazia Black Friday, moto g6este disponibil la prețul de 799 lei în magazinele Altex și Media Galaxy în perioada 16 noiembrie – 05 decembrie.

Moto g6 play este un smartphone subțire, ușor de ținut în mână cu un ecran de 5.7” Max Vision HD+, care oferă siguranță datorită cititorului de amprente amplasat pe spate și performanță cu ajutorul procesorului de 1.4 GHz. Camera de 13 MP cu autofocalizare și detecție de fază (PDAF) permite focalizare rapidă și surprinderea momentelor importante, iar camera frontală de 8 MP permite selfie-uri reușite chiar și în luminozitate scăzută. Cu un acumulator de 4000 mAh, moto g6 play dispune de autonomie de până la 36 de ore cu o singură încărcare, astfel încât utilizatorul poate duce până la capăt orice activitate îndelungată.

  • Cu ocazia Black Friday, moto g6play este disponibil la prețul de 699 lei în magazinele Altex și Media Galaxy în perioada 16 noiembrie – 05 decembrie.

Moto e5 plus este dispozitivul care este de dimineața până seara alături de utilizator datorită acumulatorului de 5000 mAh, care oferă o autonomie de o zi și jumătate. Cu un ecran Max Vision de 6” și raport de aspect atrăgător de 18:9, smartphone-ul se potrivește perfect într-o singură mână, iar design-ul de pe spate precum și carcasa curbată îi conferă un aspect deosebit. Deblocarea telefonului este facilă datorită cititorului de amprente poziționat pe logo-ul emblematic Motorola de pe spatele carcasei. Camera de 12 MP cu auto-focalizare cu laser și pixelii de 1,25 um permit realizarea unor imagini extraordinare chiar și în zilele întunecate. Datorită slotului de card microSD, spațiul de stocare devine suficient pentru mai multe imagini, melodii și filme.

  • Cu ocazia Black Friday, moto e5plus este disponibil la prețul de 679 lei în magazinele Altex și Media Galaxy în perioada 22 noiembrie – 05 decembrie.

Despre Motorola

Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în anul 2015. Motorola Mobility este o subsidiară deținută integral de Lenovo și este responsabilă cu conceperea și producerea tuturor dispozitivelor mobile din marca Moto și Motorola.

Despre Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie globală din top Fortune 500, în valoare de 45 mld. USD, și lider în segmentul de tehnologie în promovarea transformării inteligente prin dispozitive inteligente și o infrastructură care creează cea mai bună experiență pentru utilizatori. Lenovo produce unul dintre cele mai vaste portofolii de produse conectate care include smartphone-uri (Motorola), tablete, PC-uri (ThinkPad, Yoga, Lenovo Legion) și stații de lucru, precum și dispozitive AR/VR și soluții pentru un birou/casă inteligentă. Soluțiile de centre de date ale Lenovo (ThinkSystem, ThinkAgile) creează capacitatea și puterea de calcul pentru conexiuni care transformă activitatea comercială și societatea. Lenovo își dorește să inspire diferența dintre noi și să construiască un viitor mai inteligent în care toată lumea prosperă. Conectați-vă cu noi pe LinkedInFacebookTwitterInstagramWeibo, aflați ultimele noutăți pe Storyhub sau vizitați-ne site-ul la http://www.lenovo.com/ 

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>