Nov

15

Descopera beneficiile pe care ti le pot oferi foliile autocolante transparente pentru geam
auto 2

Un autocolant transparent poate sa devina o adevarata opera de arta in casa si poate sa fie in acelasi timp o modalitate distractiva pentru a oferi un look unic si inegalabil din toate punctele de vedere. Decorarea geamurilor cu folii autocolante transparente reprezinta una dintre cele mai simple modalitati pentru a asigura casei un nou stil de amenajari interioare si asta este posibila cu putina indemanare. Aplicarea se face deosebit de usor, respectand doar dimensiunile suprafetei pe care se doreste sa se aplice.
Avantajele care insotesc aplicarea de
folii autocolante transparente pentru geam nu sunt putine, iar noi va vom enumera cateva dintre acestea:
auto 2

  1. Aplicarea usoara pe suprafete din sticla, chiar si oglinda

Daca iti doresti sa readuci la viata geamul sau pur si simplu iti doresti o noua abordare, atunci aceste folii autocolante transparente reprezinta solutia perfecta.

  1. Foliile autocolante sunt rezistente la umiditate

Indiferent daca este vorba despre fereastra casei tale sau de cabina de dus, foliile autocolante se pot aplica lejer pe astfel de suprafete intrucat prezinta o rezistenta deosebita la umiditate iar adezivul nu se va dezlipi in contactul cu mediul la care este expus. Practic poate sa fie folosit chiar si pentru decorarea suprafetelor vitrate din bucatarie.

  1. Se poate taia usor la orice dimensiune

Atunci cand achizitionati folii autocolante transparente nu conteaza foarte mult daca sunt mai lungi sau daca ati cumparat mai mult. Daca suprafata pe care doriti sa aplicati autocolant este mai mica sau mai mare, nu aveti nevoie decat de o foarfeca sau de un cutter. Masurati cu exactitate dimensiunea de autocolant de care aveti nevoie si intindeti folia astfel incat sa puteti taia exact cat aveti nevoie. Daca marginile au fost depasite atunci puteti sa corectati oricand cu foarfeca.

  1. Se poate aplica atat la interior cat si la exterior

Mai ales daca doriti sa decorati cu folii autocolante transparente suprafetele vitrate din exterior veti putea sa gasiti modele special concepute pentru acest lucru.

  1. Se indeparteaza usor fara sa fie afectata sticla

Exista si momente cand doriti sa renuntati la folii autocolante transparente iar pentru a face acest lucru nu trebuie sa aplicati decat o solutie pe baza de alcool care sa inmoaie adezivul si apoi trageti usor de folie dintr-un colt si se va desprinde. Suprafata vitrata nu va fi afectata.

  1. Folia pentru geamuri asigura securitate si intimitate

Foliile autocolante pentru geamuri asigura o protectie eficienta suprafetei vitrate. De asemenea, este un ajutor de nadejde mai ales atunci cand doriti sa obtineti putina intimitate. Mai ales daca aveti un apartament situat la parter veti putea sa decorati geamurile cu astfel de folii si veti beneficia de cata intimitate va doriti.

Din punct de vedere al optiunilor aveti foarte multe variante de nuante dar si de modele. Asadar, nu va trebui decat sa va decideti asupra unui model si sa il achizitionati. Apoi veti putea sa profitati de frumusetea foliilor pentru vreme indelungata intrucat sunt deosebit de rezistente.

 

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>