Jun

27

BenQ anunță primul monitor 4K UHD cu 1ms și HDR10
el2870u-right45

Bucureşti, România, Iunie 2018: BenQ, companie recunoscută pe plan mondial pentru inovaţii în domeniul soluțiilor de imagine, prezintă BenQ EL2870U, primul monitor 4K UHD cu un timp de răspuns de 1ms creat special pentru Home Entertainment.

BenQ EL2870U oferă cu ajutorul tehnologiei High Dynamic Range (HDR) o reproducere foarte naturală a culorilor, în timp ce rezoluția 4K oferă  utilizatorilor o claritate extraordinară și detalii foarte fine, toate sub avantajul unui spațiu mare de lucru.

Pe lângă imagini de calitate, EL2870U oferă şi o experiență de gaming premium, la rezoluție 4K, cu un timp de răspuns la 1ms ce oferă un gameplay fluent și mult superior comparativ cu un televizor 4K normal. Este prezentă aici şi tehnologia AMD Freesync, cu ajutorul căreia se elimină efectul de tearing, fluidizând imaginile. BenQ EL2870U este alegerea perfectă pentru pasionatul de jocuri, oferind suport HDCP 2.2 pentru consolele de gaming 4K, Xbox One X și Playstation 4 PRO.

Pentru a te bucura de toate avantajele tehnologiei HDR, noul EL2870U pune la dispoziţie atât un port DisplayPort 1.4 cât şi două HDMI 2.0. Mai mult, pentru o experienţă multimedia completă, monitorul include şi două difuzoare de câte 2W fiecare, eliminând astfel costurile ce rezultau din adăugarea unor boxe adiționale sau căști.

Pentru a completa experiența de vizualizare pe EL2870U, BenQ include şi aici  două tehnologii exclusive: Brightness Intelligence Plus și Low Blue Light. Astfel, integrarea tehnologiilor HDR şi Brightness Intelligence Plus ajută la optimizarea zonelor luminoase păstrând în acelaşi timp claritatea detaliilor întunecate, chiar şi în medii cu luminozitate redusă.

Cu ajutorul butoanelor de meniu, utilizatorul poate trece rapid prin modurile HDR / BI+, optimizând astfel contrastul, culoarea şi realismul imaginilor afişate, totul pentru a atinge o vizionare confortabilă.

BenQ EL2870U oferă şi două noi moduri, Super Resolution şi Smart Focus, dedicate special segmentului de divertisment, ambele menite să îmbunătăţească calitatea imaginii. Dacă modul Super Resolution ajută la optimizarea imaginilor de rezoluţie joasă, prin creşterea densităţii conţinutului de pixeli, modul Smart Focus ajută să te concentrezi mai bine, evidenţiind anumite ferestre sau zone ale ecranului.

Pe lângă tehnologia B.I.+, ce ajută la sporirea confortului în utilizare, regăsim aici şi tehnologiile flicker-free şi low blue light. În timp ce flicker-free elimină complet disconfortul creat de frecvența redusă a cadrelor, la toate nivelurile de luminozitate, oferind o experiență de vizionare confortabilă în timpul sesiunilor prelungite de utilizare a monitorului, modul low blue light reduce efectul negativ produs de spectrul de lumină albastră emis de ecran.

EL2870U este disponibil în oferta partenerilor oficiali BenQ din România (Darer, ITDirect, Network One Distribution, MGT Educational), la un preţ de raft recomandat de 1829 RON.

Pentru mai multe detalii accesaţi: https://www.benq.ro/product/monitor/el2870u/features/

Posted in comunicat de presa, Internet | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>