Jun

27

Garmin lansează seria fēnix® 5 Plus – ceasul multisport cu hărți integrate, funcțiile Music, Pay și Pulse Ox –
Seria Garmin fenix 5 plus (2)

Garmin International anunță disponibilitatea seriei fēnix® 5 Plus pe piața din România, la doar o săptămână după lansarea internațională.  Aceasta este cea mai recentă generație de ceasuri multisport cu GPS și aduce o serie de caracteristici noi – hărți topografice rutabile, spațiu de stocare pentru muzică, Garmin Pay™ (funcția de plată contacteless), precum și Pulse Oximeter 1, extrem de util pentru aclimatizarea la înălțimi mari.

Modelele fēnix 5S Plus, fēnix 5 Plus și fēnix 5X Plus sunt create din materiale de cea mai bună calitate, în dimensiuni de la 42 la 51mm, fiind astfel potrivite pentru orice tip de atlet. Ecranele sunt lizibile în lumina soarelui, iar display-ul de pe modelul fēnix 5S Plus este cu aproape 20% mai mare decât cel al predecesorului său – fēnix 5S. fēnix 5X Plus este primul device Garmin care încorporează un Pulse Oximeter la încheietură, ceea ce înseamnă că este extrem de util pentru activitățile la altitudini mari.

“Suntem bucuroși că putem anunța noua serie Garmin în România și suntem siguri că sportivii profesioniști sau amatori vor fi încântați de caracteristicile sale. Ceasurile le oferă o mobilitate crescută, precum și posibilitatea de a duce aventurile la nivelul următor, fiind mereu în siguranță alături de noul coach și partener de antrenament, direct de la încheietură.”, spune Alexandru Moise, Sales & Marketing Manager Garmin România, Bulgaria, Ungaria și Moldova.

La sistemul de măsurare a pulsului la încheietură și celelalte caracteristici ale seriei fēnix 5, se adaugă informațiile optimizate despre hartă, utile pentru o navigație facilă și determinarea locației. Aceste hărți pot fi folosite de către alergători și cicliști ce pot introduce distanța dorită și apoi alege traseul dintr-o listă sugerată. Sistemul de routing Trendline, cunoscut de pe ciclocomputerele Garmin, folosește datele disponibile în Garmin Connect™, ajutând atleții să aleagă cea mai bună rută, în funcție de datele colectate de la milioane de utilizatori Garmin, cursa fiind, astfel, mult mai confortabilă.

 

Noile fēnix 5S Plus, fēnix 5 Plus și fēnix 5X Plus oferă, de asemenea, posibilitatea de a stoca până la 500 de melodii direct pe ceas, precum și aceea de a descărca și asculta offline playlist-uri de pe iHeartRadio sau Deezer și de a transfera muzică de pe computer direct pe ceas. Odată ce melodiile sunt încărcate, ceasul se sincronizează cu perechea preferată de căști cu Bluetooth. În plus, toate modelele seriei Plus includ Garmin Pay, o soluție de plată contactless ce va fi disponibilă în curând și în România, care le oferă utilizatorilor un plus de mobilitate în antrenamentele lor. Fiecare ceas are o serie de caracteristici ce susțin antrenamentele, monitorizează efortul și performanța.

Utilizatorii pot consulta parametrii fiziologici, dinamica de alergare și alte statistici măsurabile și optimizabile. Ceasurile sunt compatibile cu aplicația Connect IQ, astfel că utilizatorii pot folosi toate widget-urile, watchface-urile sau aplicațile disponibile aici. Odată sincronizat cu un telefon mobil, ceasul oferă notificări pentru apeluri, mesaje sau email-uri, direct la încheietură. Totodată, ceasul poate fi personalizat cu brățările QuickFit®, de piele sau silicon ce aduc noi culori, precum frost blue, seafoam sau solar flare orange.

 

Seria fēnix 5 Plus este creată din cele mai bune materiale, capabile să reziste în condiții maxime de stres. Ceasurile sunt disponibile în două variante – o ramă din oțel inoxidabil, cu brățară de silicon sau o ramă ultra ușoară din titan. Fiecare versiune are un cadran color Garmin Chroma, cu iluminare backlight LED și este rezistent la apă, până la 100 metri. fēnix 5S Plus are o durată de viață a bateriei de până la 7 zile în modul smartwatch, până la 11 ore în modul GPS și până la 4 ore în modul GPS și Music. fēnix 5 Plus are o durată de viață a bateriei de până la 10 zile în modul smartwatch, până la 18 ore în modul GPS și până la 8 ore în modul GPS și Music. fēnix 5X Plus are o durată de viață a bateriei de până la 20 zile în modul smartwatch, până la 32 ore în modul GPS și până la 13 ore în modul GPS și Music.

În România, seria fēnix® 5 Plus  este disponibilă la partenerii autorizați, cu prețuri începând de la 3799 lei.

Despre Garmin: Garmin este pionierul navigației prin GPS, al dispozitivelor wireless și aplicațiilor destinate persoanelor cu un stil de viață activ. Garmin are cinci unități principale de business: automobile, aviație, fitness, maritim și recreere outdoor. Pentru mai multe informații despre brandul și produsele Garmin, accesați: www.garmin.com/ro-RO/, www.instagram.com/garminromania și www.facebook.com/garminromania.

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>