Jun

25

Cadoul ideal pentru o fata il veti gasi la Ceasmania!

ceas-de-dama-guess-rockstar-w0773l4

Desi traim in epoca smartpone-urilor care ne „spun” ora si au si multe alte aplicatii „destepte”, ceasurile nu se vor demoda niciodata. Sa lasam la o parte faptul ca indica un anume statut social – ceasurile nu se vor demoda din alt motiv: pentru ca sunt frumoase! Cei care au accesat macar odata site-ul celor de la Ceasmania s-au convins, fara doar si poate de acest lucru. In acest magazin situat pe bulevardul Regina Maria, foarte aproape de Piata Unirii puteti găsi – la preturi mai mult decat decente – mii de modele de ceasuri „de firma”: ceasuri dama  şi ceasuri barbati  cu design elegant, rezistente la apa, la socuri si la oxidare, ceasuri pentru copii, bijuterii si tot felul de accesorii pentru acestea. Trebuie mentionat faptul ca magazinul Ceasmania este distribuitor oficial şi autorizat in Romania al brandurilor de ceasuri GUESS, GC – Guess Collection, Wesse, Xonix sau Escape.

Multi „urmasi ai lui Adam” au cumparat de aici ceasuri de dama pentru a le darui iubitelor, logodnicelor si sotiilor lor: de 1 martie, de Ziua Indragostitilor, cu prilejul zilelor de nastere sau onomastice ori, pur si simplu, fara niciun motiv anume – asa, pentru a le face o surpriza placuta.

Altii au facut-o pentru a le „da peste nas” iubitelor lor intr-un mod cat mai elegant cu putiinta – pentru ca punctualitatea nu se numara intotdeauna printre calitatile urmaselor Evei. Iar cum certurile si pisalogeala nu duc niciodata la nimic bun, multi reprezentanti ai „sexului tare” si-au dat seama ca e mai bine sa recurga la „metode pedagogice”, cum ar fi „cadourile cu subinteles”.

Si pentru ca tinerele doamne si domnisoarele sunt mai fashioniste de felul lor, in ultimul timp s-au vandut foarte bine modele de ceasuri barbatesti care se bucura de girul unor creatori de moda sau ale unor companii al caror obiect de activitate are legatura cu vestimentatia si cu accesoriile, intr-un cuvant, cu tot ceea ce inseamna moda.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>