Jun

25

HDR10+ Technologies, LLC, fondată de 20th Century Fox, Panasonic și Samsung, pune la dispoziție pe scară largă tehnologia HDR10+, îmbunătățind experiența de vizionare a utilizatorilor

HDR10+_Logo

București – 25 iunie 2018 – HDR10+ Technologies, LLC anunță începerea noului program de licențiere și certificare logo pentru tehnologia HDR10+.

HDR10+ este o platformă deschisă de metadate dinamice, fără redevențe, pentru High Dynamic Range (HDR), care optimizează calitatea imaginii pentru televizoarele 4K Ultra HD și îmbunătățește experiența de vizionare pentru toți utilizatorii.

Noua tehnologie HDR10+ optimizează calitatea imaginii pentru televizoarele 4K Ultra HD utilizând maparea tonurilor dinamice pentru a reflecta variațiile de la un cadru la altul sau de la o scenă la alta în ceea ce privește luminozitatea, saturația culorilor și contrastul. Experiența de vizionare îmbunătățită rezultată poate fi acum urmărită cu ușurință pe o gamă largă de televizoare, aceasta apropiindu-se acum și mai mult de intenția creatoare originală din spatele conținutului respectiv.

Licența și certificarea de logo HDR10+ sunt la dispoziția companiilor interesate care îndeplinesc specificațiile tehnice și de testare HDR10+. Programul de certificare HDR10+ stabilește conformitatea pe baza unor categorii diferite de produse și ținând cont de performanțele tehnice ale acestora pentru a garanta faptul că produsele compatibile HDR10+ îndeplinesc standarde înalte pentru calitatea imaginii.

Utilizatorii vor putea căuta logo-ul HDR10+, care denotă certificarea produsului. Adoptarea fără redevențe a standardului HDR10+ pentru producția, distribuția și consumul conținutului se bucură deja de succes datorită celor peste 40 de companii care susțin această inițiativă.

Noul program de licențiere și certificare HDR10+ reprezintă un avans tehnologic către următoarea generație de televizoare”, spune Danny Kaye, vicepreședinte executiv în cadrul 20th Century Fox și director executiv al Fox Innovation Lab. „HDR10+ îmbunătățește experiența de vizionare pentru toți utilizatorii, livrând o calitate mai ridicată a imaginii pe o gamă mai largă de televizoare și dispozitive accesibile.

Suntem de părere că acest program de licențiere și certificare va oferi mai multă încredere utilizatorilor că ceea ce vizionează este cea mai exactă reprezentare HDR a viziunii creatorului”, a declarat Toshiharu Tsutsui, Director al Diviziei TV Panasonic.

Cu o cerere în creștere pentru televizoare cât mai mari și calitate premium a imaginii, ne face o plăcere deosebită să anunțăm un nou program de licențiere și certificare HDR10+, a spus Bill Mandel, Vicepreședinte al Industry Relations în cadrul Samsung Research America. „Acest program a fost conceput ținând cont de utilizatori, evidențiind dedicația noastră față de îmbunătățirea experienței HDR, extinzând în același timp ecosistemul HDR10+ la nivel global.”

Platforma HDR10+ a fost, de asemenea, concepută astfel încât să permită dezvoltări și inovații viitoare, pentru a livra o tehnologie mult mai puternică în anii care vin.

Companiile pot afla mai multe despre licența HDR10+ și programul de logo înregistrându-se la http://www.hdr10plus.org.

Posted in comunicat de presa, Internet | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>