May

2

Noul model LG G6, disponibil in magazinele Vodafone Romania

LG G6

  • Noul model LG G6 are un ecran QHD FullVision de 5,7”
  • Liniile elegante si finisajele de calitate ofera smartphone-ului un design premium

Bucuresti, 2 mai 2017 – Cel mai nou smartphone LG va fi disponibil pentru clientii Vodafone Romania incepand din luna mai in magazinele din tara si in magazinul online de pe www.vodafone.ro. Terminalul LG G6, anuntat de producator la inceputul acestui an, dispune de un ecran QHD FullVision de 5,7”, echipat cu Dolby Vision™, care ofera utilizatorului o experienta superioara de vizualizare a imaginilor si a materialelor video.

Noul LG G6 este rezistent la apa si la praf, fiind certificat IP68. In ceea ce priveste designul, terminalul are linii elegante si finisaje de calitate si foloseste materiale precum sticla si metalul.

Din punctul de vedere al performantelor, LG G6 beneficiaza de doua camere principale de 13 MP, care permit utilizatorilor sa surprinda imagini fara cusur si culori vii. Camera frontala beneficiaza de un unghi larg, pentru a incadra perfect fotografiile.

LG G6 poate fi achizitionat la un pret incepand de la 234 de euro, impreuna cu abonamentul Super RED 49. Abonamentul Super RED 49 include 8 GB de internet mobil disponibil in tara si in roaming in Spatiul Economic European, alcatuit Uniunea Europeana plus Islanda, Lichtenstein si Norvegia, minute si SMS-uri nelimitate in orice retea nationala si in roaming in Spatiul Economic European, acces nelimitat la social media (Facebook, Messenger, Instagram, WhatsApp, Pinterest, Twitter, Snapchat, Tumblr, Viber, Message+), precum si 1.000 de minute internationale pe mobil. Mai multe detalii privind preturile si disponibilitatea se regasesc pe www.vodafone.ro.

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>