Apr

28

Evolio lansează iSmart 360, o cameră video de acțiune ce filmează la 360 de grade
iSmart360-Banner-Facebook

București, 27 aprilie 2017, Evolio lansează iSmart 360, o cameră de acțiune revoluționară ce vine echipată cu senzor optic Sony, obiectiv de tip fish eye de 16MP, și care filmează la 360 de grade cu 30 frame-uri pe secundă.

Evolio iSmart 360 captează imagini atotcuprinzatoare de o claritate excepțională și poate filma la 360 de grade la o rezoluție de 2448×2448 pixeli cu 30 frame-uri pe secundă, permitând cu ușurință realizarea de filme ce oferă la vizualizare o experiență 3D immersive.

Camera iSmart 360  poate fi controlată direct din smartphone cu ajutorul unei aplicații, disponibilă atât pentru Android cât și pentru IOS. Utilizatorul  beneficieză astfel de multiple opțiuni de fotografiere și filmare, respectiv: modul Panoramic 360 °, modul VR, modul Square, modul Round, etc.

Modul Panoramic 360 °  permite realizarea de filmări și fotografii la 360 de grade, în timp ce modul VR  transpune utilizatorul rapid într-o lume complet nouă. Pentru a experimenta realitatea virtuală este necesară utilizarea unui dispozitiv special de tip ochelari VR.

Toate fotografiile și filmările realizate cu Evolio iSmart 360  pot fi postate online de către utilizator pe conturile sale sociale preferate. Facebook și Youtube suportă deja formatul 360 de grade atât pentru fotografii cât și pentru clipuri video, iar pentru a le distribui pe aceste canale este necesară doar conectarea camerei  prin wireless la smartphone.

Evolio iSmart 360 are un display de 0.96 inch și o baterie de 1100 mAh suficientă pentru 120 de minute de filmare neîntreruptă. Pentru stocarea imaginilor, există un slot pentru card microSD care suportă până la 64 GB.

Camera video sport Evolio poate fi folosită și pentru realizarea de fotografii clare și luminoase la o calitate superioară, întrucât dispune de lentile cu unghi de 220 de grade și senzor Sony IMX 179. Astfel camera poate capta în modul standard imagini de până la 16 MP.

„Piața camerelor video se află în plin avânt, în primul trimestru al anului 2017 înregistrându-se o dublare a cantităților vândute față de aceeași perioadă a anului trecut. În acest context, dar și din dorința de a ne extinde portofoliul pe segmentul action camera, am mizat foarte mult pe noutate și calitatea componentelor hardware, dar și pe atribuirea unor funcționalități excepționale noului produs iSmart 360. Astfel a rezultat o cameră de acțiune revoluționară, pe care am echipat-o cu senzor optic Sony,  obiectiv de tip fish eye de 16MP și o aplicație smart ce permite  multiple opțiuni de fotografiere și filmare. Clipurile video  și fotografiile realizate cu iSmart 360 au o claritate sporită si sunt redate în format 360 de grade la o calitate de excepție. ” – declară Mugur Stefan, VP Sales & Marketing Evolio.

Evolio iSmart 360 este un model de cameră de acțiune proiectat pentru a putea fi utilizat inclusiv pentru filmările  subacvatice. Carcasa de protecție de care dispune este waterproof și rezistă până la 30 de metri adâncime.

Noul model de cameră video sport deține deasemenea capabilități WiFi, ce îi permit să fie controlată de la distanță printr-un dispozitiv Android sau iOS. Alte conexiuni mai sunt posibile prin Micro USB și HDMI.

Evolio iSmart 360 mai dispune și de funcțiile: auto-timer, expunere ajustată, setare dată, microfon audio input, speaker audio output.

iSmart 360 vine echipată cu un kit complet de accesorii de prindere, ce permit montarea camerei în diferite moduri. În plus, pe langă cameră, carcasa rezistentă la apă și accesoriile de prindere, utilizatorul mai beneficiază și de un  alimentator și un cablu microUSB.

Evolio iSmart 360 va avea în retail un preț recomandat de 799 lei, dar poate fi achiziționată în regim de precomandă începând de astăzi, 27 aprilie 2017, la prețul promoțional de 599 lei. Oferta este valabilă pentru  primele 50 de comenzi online realizate pe site-ul www.evolioshop.com. Primii 50 de cumpărători vor primi ca bonus și o pereche de ochelari VR.

Posted in Uncategorized | Tagged , , | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>