Apr

27

Eastcom: aici gasesti huse pentru telefonul tău
ringke-fusion-samsung-galaxy-s6-edge-crystal-view-bonus-ringke-invisible-defender-screen-protector-fata-si-spate

Smartphone-ul face parte din noi si ne imbunatateste viata.
Nu-i asa ca ati avut si voi momente în care din grabă sau neatentie, ati mai scapat smartphone-ul pe jos, si apoi ati stat cu inima cât un purice să vedeti daca mai porneste, daca ecranul nu a patit nimic.

Chiar daca ele sunt din materiale rezistente, chiar și un smartphone are nevoie de protecție suplimentara. Am gasit un loc unde cu siguranta o sa gasiti husele perfecte la un pret foarte bun si in plus sunt fabricate din cele mai inovative materiale.
Pe
eastcom.ro am găsit foarte multe huse interesante ce ofera o protectie superioara.

M-am hotarat sa ma innoiesc cu o husa pentru telefonul meu: Galaxy S6 edge. Husa aleasa de mine este: Husa Samsung Galaxy S6 Edge Ringke FUSION CRYSTAL VIEW si o sa primesc BONUS folie protectie display Ringke
ringke-fusion-samsung-galaxy-s6-edge-crystal-view-bonus-ringke-invisible-defender-screen-protector-fata-si-spate
Husa pe care am ales-o este facuta dintr-un material de policarbonat transparent, ușoară, subtire și este tratata special pentru a fi anti-zgariere. Marginile de tip Bumper  reusesc sa absoarba socurile si pastreaza telefonul intact. De asemenea, este special creată pentru a proteja telefonul de praf si reuseste sa imbunatateasca timpul de raspuns la un apel fata de restul huselor gasite pe piata. Fiind o husa perfect transparenta, voi avea posibilitatea de a o personaliza cum vreau eu cu diverse imagini.
Produsele celor de la Eastcom sunt disponibile si in magazinele celor de la Emag, Ilex și Digiland.

Posted in comunicat de presa, Internet | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>