May

4

Husa Air Series
iphone

Pentru a ne bucura cat mai mult timp de un lucru, indiferent de calitatea acestuia, trebuie sa avem grija de el. Aceasta grija trebuie sa devina din ce in ce mai mare, pe masura ce obiectul de care trebuie sa avem grija este mai fragil. Acest lucru l-au inteles si cei de la Vetter, motiv pentru care, nu de mult timp au lansat pe piata o husa de protectie pentru Iphone 6S si Iphone 6, numita husa Air Series. Deoarece este lansata de ceva timp pe piata, aceasta husa poate fi achizitionata din magazinele de profil. Pentru cei care nu au reusit inca sa o achizitioneze, insa sunt in cautarea unei huse de protectii pentru Iphone-ul pe care il au, in cele ce urmeaza o sa prezint pe scurt aceasta husa de protectie.
vetter
Pentru ca cei care au confectionat husa de protectie, nu au dorit sa mareasca greutatea Iphone-ului, au realizat o husa de protectie care cantareste doar 4 grame. De asemenea, grosimea materialului este de doar 0.3 mm, ceea ce face ca aceasta husa sa fie aproape invizibila atunci cand este utilizata.
istand
Unul din marile avantaje al acestui tip de husa este din punctul meu de vedere, reprezentat de faptul ca aceasta impiedica alunecarea smartphone-ului. Acest lucru este posibil datorita finisajului husei, care imita foarte bine aluminiul.

Spre deosebire de unele huse de protectie, Air Series nu impiedica sub nici o forma accesul la butoane sau la mufa destinata incarcatorului. Acest lucru semnifica din punctul meu de vedere faptul ca cei care au confectionat aceasta husa au vrut sa combine utilul cu placutul. Si daca ma intrebati pe mine, au reusit din plin acest lucru, din moment ce ofera o siguranta sporita smartphone-ului.

In concluzie, avand in vedere detaliile pe care le-am prezentat in acest articol, recomand tuturor detinatorilor de Iphone 6S sau Iphone 6, achizitionarea husei de protectie Air Series.

 

Posted in Internet | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>