Jan

22

Tempered glass de la Vetter
6

Am descoperit de curand un produs deosebit, un accesoriu pentru telefon care il va proteja chiar si in cele mai grele incercari.
In cazul in care aveti un loc de munca intr-un mediu nu foarte confortabil, lucrati in anumite domenii unde depuneti un efort fizic, sunteti foarte solicitant si de cele mai multe ori puteti scapa telefonul din buzunar cauzandu-i astfel daune, aveti nevoie cu siguranta de o protectie adecvata pentru telefon.
Chiar si daca aveti un job usor, sau de birou, orice neatentie poate cauza telefonului, sau pur si simplu sunteti o persoana mai neindemanatica si scapati des lucrurile din mana, puteti alege o protectie pentru ecranul telefonului.
10
Produsul pe care l-am descoperit recent este un produs marca Vetter si consta intr-o protectie de ecran pentru un smartphone.
Mi-a atras atentia, in momentul in care am decis sa imi achizitionez un astfel de produs in primul rand compania producatoare, Vetter, ale carei produse le mai incercasem si in trecut si de care am fost foarte multumita si in al doilea rand materialele din care sunt confectionate.
Tempered Glass de la Vetter este fabricat din Corning Gorilla Glass, un material de foarte buna calitate care va proteja telefonul in cele mai bune conditii.

Tempered glass are o suprafata cu o rezistenta de 9H si aceasta caracteristica o face sa fie de 3 X mai rezistenta decat o folie traditionala de protectie.
Geamul acesta de protectie este rezistent si la obiecte ascutite precum cutite sau chei, iar in cazul in care tempered glass se va sparge un alt avantaj il constitue faptul ca nu se vor imprastia cioburile, astfel incat sa putem sa inlaturam geamul de pe ecranul telefonului fara ca acesta sa fie afectat.
Tempered Glass are marginile rotunjite, curbate perfect si nu cauzeaza astfel niciun discomfort la folosirea telefonului. Din cauza suprafetei curbate aceasta protectie din sticla va acoperi decat suparafata plana a telefonului.
Dimensiunea foliei de protectie este putin mai mica decat a ecranului telefonului fiind calculata cu o atentie sporita astfel incat sa poata oferi o protectie maxima pe o suprafata foarte mare.
1
Tempered glass de la Vetter are un strat oleofobic care pe langa faptul ca ii ofera rezistenta impotriva amprentelor noatre si a celorlate impuritati, se poate curata si foarte usor.
Protectia de sticla este o editie speciala iar grosimea acestuia este foarte mica de 0,15 mm ceea ce o face foarte fina si delicata incat nici nu o sa o simtim.

Este special conceputa pentru telefoane precum iPhone 6s si iPhone 6.
Pachetul de la Veter contine: protectia tempered glass pentru ecranul telefonului, o lavete de microfibra, un servetel umed de curatat, un sticker pentru indepartarea prafului si o racleta pentru aplicare.
Produsul nu are un cost ridicat in comparatie cu celelalte protectii din sticla pentru telefoane, putandu-se achizitina foarte usor de posesorii telefoanelor iPhone.

Protectia tempered glass o sa va protejeze ecranul telefonului chiar si in cele mai grele conditii, este un produs deosebit si merita sa il achizitionam.

Posted in Internet | Tagged , | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>