Jul

17

Cum sa castigi cu Sole in Profitshare

SoleShop.ro îți aduce comisioane de până 10% la produsele din categoriile parfumuri, accesorii fashion, cosmetice, genți, ochelari de soare și de 3% pentru articolele listate în gama Tech (smart watches, căști, brățări fitness). Probabil suna ciudat sa incep un articol asa , dar vreau sa va atrag atentia asupra unei metode foarte usoare de a castiga bani direct din fata calculatorului dumneavoastra, fara a avea un sef care sa va strige ca nu a-ti terminat inca munca sau ca trebuie sa ramaneti peste program, mai mult aceasta metoda poate fi utilizata chiar daca deja lucrati pentru cineva, pentru ca nu necesita foarte mult timp.

Tot ce aveti de facut este sa va faceti cont pe platforma Profitshare, daca nu aveti unul, apoi sa cautati printre firme Sole, este vorba de un magazin de produse de infrumusetare atat pentru femei cat si pentru barbati. Pe pagina Sole in Profitshare veti descoperii toate bannerele disponibile, aveti grija sa alegeti oferte valabile, dupa aceea va mai ramane decat sa puneti bannerul ales pe site-ul dumneavoastra si sa asteptati ca persoanele care intra pe blog sa dea click pe benner si apoi sa comande de pe site. Veti fi platit in functie de produsele vandute si cu comisioanele deja cunoscute.
Portofoliul SOLE include peste 3.000 de produse 100% originale provenite de la peste 200 de dintre cei mai cunoscuți designeri de modă și parfumieri. Lucru care va creste considerabil sansele de reusita, mai mult decat atat site-ul are si reduceri atractive, deci nu va putea exista vreo problema in gasirea clientilor. Desigur daca vreti sa castigati mult si repede trebuie sa aveti grija sa promovati cat mai mult, pentru ca fiecare promovare poate insemna un nou client. Voi va decideti singuri orarul si numarul de promovari, toate aceste lucruri nu dureaza decat 10 min dar puteti castiga foarte multi bani deci eu zic ca se merita.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>