Jul

17

O idee despre agentiile media

Zilele trecute eram in cautarea unor afacerii noi in Bucuresti si am reusit sa descopar una dintre cele mai prietenoase platforme de pana acum, este vorba de platforma yuup, aceasta ne prezinta o lista cu firmele existente in Bucuresti, bineinteles cu cele care au decis pana acum sa se alature acestei minunate platforme. Am ramas profund impresionata de faptul ca la ei poti descoperi si agentii media Bucuresti, adica este vorba de acele agentii care se ocupa cu promovare de produse si servicii, dar si cu promovarea in mediul online, cu alte cuvinte ajuta persoanele sa isi evidentieze site-ul sau afacerea.

In timp ce testam aplicatia mi-am dat seama ca ea contine tot ceea ce ar putea avea nevoie un viitor client, aici ma refer la : adresa, mai mult decat atat se ofera posibilitatea vizualizarii acesteia cu google maps, numar de telefon al firmei, adresa de e-mail, website si in plus orarul fiecarei firme. Daca intrati pe site sa zicem la ora 08:00 si firma incepe programul la 07:30 va va aparea ca este deschisa, daca in schimb ea incheie programul la 17:00 si voi intrati pe yuup la 19:00 veti putea observa in dreptul firmei semnul de inchis.

Toate aceste informatii singure pot parea niste lucruri nu tocmai importante, dar daca le combinati intre ele veti observa ca sunt tot ceea ce aveti nevoie pentru a putea opta cu succes pentru o alegere. Sunt sigura ca niciunei persoane nu i-ar placea sa ajunga inainte de inceperea programului, bine asta nu este ceva grav pentru ca se poate astepa, sau dupa terminarea programului, acest lucru fiind mai dificil de remediat. Platforma yuup va ofera si ocazia de a oferii recenzii pentru magazinele de la care a-ti beneficiat de servicii si in acelasi timp pentru cele cu care a-ti luat contact prin platforma .

Posted in eu si eu | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>