May

26

Personalizează o husă cu poza ta
#3 - diasporablog.net - Etuo - mai 2021

Selecția de huse personalizate pentru smartphone-ul Samsung din magazinul online etuo.ro, te va surprinde cu caracteristici inovatoare pe care cu greu le-ai putea observa la un accesoriu pentru mobil, cu manopera sa de înaltă calitate și aspectul elegant. Fie că alegi o husă personalizată cu poza ta, fie că alegi un text drăguț, calitatea accesoriilor de protecție te va impresiona, și de asemenea, prețul incredibil de accesibil. Tot ce trebuie să faci este să alegi husa pentru Samsung, să personalizezi aspectul husei cu poza ta, să comanzi și să aștepți livrarea.

Husele din silicon de 0,3 mm oferă o acoperire invizibilă, culori proaspete strălucitoare, pietre decorative și ilustrații 3D frumoase. Husele din silicon pentru telefoanele Samsung ar putea fi clasificate ca cel mai înalt grad de protecție. Magazinul online etuo.ro oferă modelul de husă ultra-subțire într-o versiune complet transparentă, alb-porțelan, color și decorativă, personalizată cu poza ta.

Dacă dorești suficientă protecție durabilă din silicon, care, totuși, nu încalcă designul elegant și subțire al dispozitivului tău, nu trebuie să neglijezi husele speciale rezistente la șocuri pentru telefonul Samsung, de la Etuo, care pot fi completate cu protecție film pentru ecran. Sunt modelele cu cea mai eficientă protecție și sunt disponibile în mai multe culori.

Cel mai interesant design pentru telefonul Samsung

Vei fi impresionată de varietatea uriașă de huse personalizate cu poza ta, realizate din silicon viu colorat. Fii creator și designer. Crează o husă personalizată și bucură-te de vederea persoanei iubite zi de zi. Exprimă-ți stilul unic cu husele premium pentru Samsung, pe care le poți crea cu propria fotografie sau design. Husele pentru telefoane mobile pentru telefoane mobile Samsung de la Etuo nu numai că servesc scopului, ci arată și foarte bine. Te poți baza pe o protecție fiabilă. Toate husele personalizate pentru Samsung sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și se potrivesc perfect modelului tău de telefon mobil. Astfel, telefonul nu alunecă și va fi întotdeauna complet protejat.

Proiectează-ți singur husa pentru Samsung

Deoarece proiectezi singur husa pentru telefonul mobil Samsung, poți determina complet aspectul acesteia: selectează o fotografie adecvată, sau pune mai multe imagini pe husă, iar imprimarea designului va fi de cea mai bună calitate. Imprimă portretul copiilor tăi și lasă-i să-ți zâmbească zi de zi sau bucură-te de o captură macro deosebit de reușită a animalului tău de companie. Husele pentru telefoane mobile de la Etuo oferă o protecție sigură și totuși, lasă smartphone-ului suficient spațiu pentru cel mai mare efect posibil. Cel mai bun exemplu este Samsung Galaxy S10. Cu siguranță nu vei dori să ascunzi culorile neobișnuite ale carcasei și afișajul care curge peste margini. Pur și simplu protejează-ți telefonul Samsung Galaxy S10 cu o husă pentru a-i menține calitatea mult timp. Proiectarea de huse telefoane Samsung se face rapid. Selectează husa și poza pe care dorești să o imprimi și restul fac profesioniștii de la Etuo. Pentru mai multă individualitate, ai opțiunea de a adăuga propriile texte la design. Indiferent de design, vei beneficia de cea mai bună husă pentru telefonul mobil.

Posted in comunicat de presa, eu si eu, Internet | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>