Jan

12

SMART TV-URILE LG VOR AVEA STADIA CLOUD GAMING ÎN 2021

LG+Google Stadia (1)

Smart TV-urile de la LG vor oferi o experiență de gaming Stadia

completă, cu sunet surround 5.1 imersiv pentru gamerii Stadia Pro

LG Electronics (LG) anunță parteneriatul cu Google si implementeaza Stadia pe ultimele smart TV-uri LG webOS în a doua jumătate a acestui an. După ce Stadia vine pe Google TV, LG va fi primul producător de televizoare care acceptă în mod nativ Stadia prin webOS.

LG își demonstrează sprijinul pentru gaming-ul premium pe display-urile sale de ultimă generație, chiar mai imersive, pentru că acceptă imagini la rezoluție 4K și sunet surround 5.1, pentru utilizatorii Stadia Pro. Clienții vor putea astfel să joace pe televizoarele LG titluri Stadia de succes precum Cyberpunk 2077, NBA 2K21, Assassin’s Creed: Valhalla și Watch Dogs:Legion cu doar un controler Stadia, fără să fie necesare alte device-uri sau descărcarea de jocuri suplimentare.

LG plănuiește să lanseze noul serviciu în a doua jumătate a anului 2021 pe smart TV-urile LG ca aplicație descărcabilă din LG Content Store în țările în care Stadia este disponibil. Stadia oferă deja peste 130 de jocuri, cărora li se adaugă constant titluri noi. Jocurile pot fi achiziționate individual sau pot fi accesate prin intermediul unui abonament Stadia Pro, care include reduceri exclusive și rezoluție de joc de până la 4K. Jocuri captivante, cu sunet surround 5.1 canale, suport pentru rezoluții de până la 4K HDR și 60 FPS fac din platforma Stadia o opțiune convingătoare pentru oricine caută o experiență de joc excelentă, fără a avea nevoie de o consolă de joc dedicată.

Atunci când vine vorba de jocuri, este greu să învingi combinația dintre Stadia și  televizoarele LG OLED. Pixelii cu auto-iluminare LG OLED asigură cea mai bună calitate a imaginii HDR din clasă, cu negru intens și culori extrem de precise. LG a devenit prima companie care a lansat televizoare OLED 4K compatibile HDR în 2015, iar conținutul de pe televizoarele LG OLED – atât din streaming, cât și stocat extern – beneficiază de timpul de răspuns rapid de 1 ms și de lag extrem de redus, fără niciun compromis în privința calității imaginii.

„Parteneriatul cu Stadia pentru televizoarele LG este angajamentul nostru față de clienți, pentru că gaming-ul este o caracteristică din ce în ce mai așteptată de utilizatorii de televizoare LG”, a spus Lee Sang-woo, senior vice president of corporate business strategy al LG Electronics Home Entertainment. „Stadia schimbă modul în care oamenii își accesează jocurile preferate și oferind compatibilitate webOS, ne luăm un angajament timpuriu față de platformă.”

Televizoarele LG OLED perfecte pentru gaming, noile televizoare LED LG QNED Mini (cu tehnologia de culoare Quantum NanoCell și mini LED backlighting) și televizoarele LG NanoCell actualizate vor fi expuse în standul virtual LG de la CES 2021, începând cu 11 ianuarie.

La momentul lansării, Stadia era disponibil numai pe smart TV-urile  LG care rulează webOS 6.0. Televizoarele LG cu webOS 5.0 vor primi serviciul la sfârșitul acestui an.

Despre LG Electronics Home Entertainment

LG Home Entertainment este lider în industrie în domeniul televizoarelor și sistemelor audio-video. Compania este un inovator recunoscut la nivel mondial pentru televizoarele OLED, care revoluționează categoria TV premium. LG se angajează să îmbunătățească viața clienților cu produse inovatoare de entertainment la domiciliu, conduse de televizoarele OLED premiate și televizoarele NanoCell cu inteligență artificială și soluții de sunet dezvoltate în parteneriat cu Meridian Audio. Pentru mai multe știri despre LG, accesați www.LGnewsroom.com

Posted in comunicat de presa | 1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>