Jan

10

Parfumul Prima Jour – parfumul armonios de nuanțe aromatice

Floral-fructat special și deosebit de elegant, parfumul Emper Prima Jour, are un rafinament incredibil și a devenit un parfum Prima Jour, datorită aromei delicate de mosc alb. Moscul alb este considerat ca fiind cel mai puternic afrodiziac. Emper Prima Jour lasă în urma ta, un parfum rafinat și curat ca pielea bebelușului, prospețimea florilor și căldură. Nota de fructe de pădure transformă acest parfum Prima Jour într-un joc sonor și armonios de nuanțe aromatice. Contururile florale trasează linii parfumate care curg în jurul câmpurilor de lavandă și colectează doar un ușor parfum de miere din florile parfumate. Acordul delicat de trandafir, iasomie și crin de vale oferă un miros amețitor și învăluitor, de ceva apropiat și tandru. Infuzat cu căldura și luxul vaniliei, te va face să fii observat din prima.

#7

Parfum Prima Jour – combinație seducătoare

Datorită ingredientelor sale, parfumul se desfășoară pe tot parcursul zilei, de la aroma de zmeură dulce până la parfumul înfricoșător al florilor de iasomie și lavandă. Compoziția creează o combinație uimitoare, care se completează și se înnobilează reciproc. Parfumul Emper Prima Jour este strălucitor, suculent și elegant, ca vara însăși. Apa de Parfum Prima Jour de la Emper este clasificată ca un parfum pentru femei și aparține familiilor fructate și florale. Prima Jour Eau de Parfum face parte din colecția Prima.

Parfumul floral subtil și sofisticat al Emper Prima Jour este modalitatea perfectă de a ieși din mulțime, de a străluci și de a impresiona. Compoziția senzuală multifacetică din primele secunde, inspiră și vrăjește cu o combinație uimitoare de lavandă și zmeură dulce. Acordul de sus se transformă ușor într-o inimă captivantă, în care poți auzi clar note de iasomie, crin de vale înțepător, trandafir proaspăt și lemn de santal. Mirosurile creează combinații uimitoare, care se completează și se înnobilează, iar la final dau un traseu captivant persistent, țesut din mosc alb și vanilie bogată picantă. Parfumul va deveni cu siguranță standardul imaginii tale feminine elegante, îți va deschide noi fațete ale personalității și te va duce în lumea armoniei și fericirii.

Parfum Prima Jour – Expresia sublimă a tinereții

Emper Prima Jour este luxul absolut încapsulat într-o sticlă de parfum, așa cum este faimosul predecesor. Acest parfum este expresia sublimă a inovației și a tinereții amestecate cu unicitate și modernitate. Emper Prima Jour cu parfumul său dulce și relativ rece, este potrivit pentru utilizare în toate anotimpurile. Structura parfumului pentru femei Prima Jour este lemnul, florile, plantele aromatice, fructele, vanilia, ceea ce înseamnă că vei mirosi parfumul acestui buchet pe toată durata utilizării sale.

Notele de bază de floare, lavandă și zmeură au proprietăți răcoritoare și revigorante. Notele de mijloc de trandafir, iasomie și lemn de santal – atât de specifice pentru gama de parfumuri arabesti, cu parfumul lor floral și lemnos, îți vor oferi energie pozitivă. Notele de bază de vanilie și mosc alb îți vor spori încrederea în tine. Popularitatea parfumului numit Prima Jour  trădează, de asemenea, toate dorințele secrete ale doamnelor. O sticlă laconică sub formă de trepte, îți permite să ai aspirații înalte, reîmprospătând vălul seducător după cum este necesar.

Posted in comunicat de presa, Internet | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>