Jul

6

Personalizare iPhone
diasporablog.net - etuo Iulie 7

Ai grija si protejeaza-ti iPhone-ul de daune, cumparand huse personalizate pentru iPhone XR. Acestea ofera protectie in caz de caderi, lovituri mecanice, pentru prevenirea uzurii si, de asemenea, sunt un mod de autoexprimare. Exista modele minimaliste de diferite culori, cu forme alternative si chiar optiuni cu functii proprii. Husele pentru iPhone XR sunt realizate in diferite tipuri si caracteristici.

Husa telefon

O intreaga industrie lucreaza pentru protejarea dispozitivelor mobile. Husele ocupa 60% din piata pentru accesorii pentru protejarea dispozitivelor mobile. O husa telefon este cea mai fiabila modalitate de a proteja telefonul impotriva deteriorarii mecanice, a umiditatii si a particulelor mici de praf. Husele moderne servesc si pentru a schimba fata telefonului mobil. Daca gadgetul are deja abraziuni sau fisuri pe carcasa, acestea pot fi ascunse cu usurinta sub o husa noua, cu un design la moda. Si acest lucru este destul de convenabil. O husa de inalta calitate selectata corect, poate salva iPhon-ul intr-o clipa. Acest fapt te face deja sa te gandesti la cumpararea unei huse personalizate. In functie de nivelul de protectie, toate husele pentru telefon pot fi impartite in 2 grupuri: cu protectie completa si cu protectie partiala. Husele cu protectie completa acopera toate suprafetele iPhone-ului si il pot proteja complet de deteriorarea mecanica sau umiditate. Protectia completa este asigurata de urmatoarele tipuri de huse: carte, flip, impermeabile. Cu protectie partiala husa protejeaza doar anumite zone ale telefonului de orice daune specifice.

Husa iPhone XR

Dupa proiectare, husa iPhone XR poate fi sub forma de carte, acoperind spatele, panourile laterale si ecranul iPhon-ului. De asemenea, in functie de model poate ascunde continutul afisajului de ochii curiosilor. Husa tip carte inteligenta este, de asemenea, relevanta. Un astfel de accesoriu se deschide, afiseaza apelurile, mesaje de notificare etc. Cele mai populare materiale pentru husa iPhone XR sunt plasticul, policarbonatul, poliuretanul, pielea ecologica si pielea naturala. Husele tip copertina sunt cele mai populare pentru iPhone XR. Ascunde panoul din spate si fetele laterale. De asemenea, poti cumpara folii de protectie care se aplica usor deasupra ecranului, astfel incat sticla sa nu se zgarie daca pui dispozitivul cu ecranul in jos. Pentru astfel de produse, siliconul este cel mai des utilizat. Materialului i se ofera diverse forme, volum si textura. In acest fel, poti realiza o multime de solutii atractive de proiectare. De asemenea, astfel de huse sunt realizate din metal, sticla temperata, lemn, diverse tipuri de plastic si materiale combinate. Case-360 este o husa pentru iPhone realizata din sticla si metal. Protejeaza carcasa de abraziune si zgarieturi, fara a ascunde designul sau elegant. Pentru incarcare, accesoriul nu trebuie sa fie indepartat.

Magazinul online etuo.ro

In magazinul online etuo.ro exista o selectie larga de huse iPhone XR. Raportul pret/calitate este foarte bun. Husele de protectie pentru iPhone sunt din silicon, piele, cauciuc siliconat, plastic, metal, termoplastic – poliuretan. Transparenta, translucida, opaca, cu desene, cu modele in toate stilurile, in toate culorile si texturile, husele pentru iPhone pot fi cumparate din magazinul online etuo.ro. De asemenea, acestea sunt pentru fete si barbati. Produsele pentru protectia iPhon-ului sunt de inalta calitate, nu se ingalbenesc, nu prezinta mirosuri straine si sunt accesibile.

Posted in comunicat de presa, eu si eu | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>