Jun

20

Cea mai buna alegere
2

Spre deosebire de prietenii si cunostintele mele, care aleg sa investeasca bani grei in telefoane mobile si alte accesorii de genul, eu am preferat sa cumpar o saltea profesionala.

Acest lucru s-a intamplat din mai multe motive, sanatatea mea fiind unul dintre ele. Petrecand multe ore in fata calculatorului, am capatat o afectiune a coloanei vertebrale, care necesita in permanenta atentie. Recomandarea doctorului a fost sa investesc intr-o saltea de calitate.

Astfel, am ajuns pe site-ul saltele-online.ro, un magazin care ofera de fiecare data un stoc de saltele profesionale si alte produse de dormit, la preturi foarte convenabile.

Desigur, avand peste o suta de modele din care poti sa alegi nu este usor, mai ales daca nu este familiarizat cu termenul saltelelor. Insa, site-ul ofera explicatii simple si folositoare pentru fiecare produs.

2

Asa ca am cumparat de pe site modelul de saltea Latex Ultraflex, la un pret foarte avantajos.

Salteaua Latex Ultraflex este o saltea ce combina inteligent calitatile latexului cu cele ale materialului HR. A fost proiectata pentru a fi o saltea medie-ferma si pentru a gestiona eficient umiditatea creata in zona de contact dintre corp si saltea, pentru a mentine un mediu uscat si placut pentru somn. Aceasta umiditate este absorbita si disipata de placa de 2 cm de latex.

Salteaua a venit prin curier si pot sa spun ca totul a fost impecabil. Ambalajul a  fost intact si nu am gasit nicio defectiune din transport. Salteaua a fost gata de pus pe pat. Nu va pot spune ce senzatie am avut atunci cand m-am asezat pentru prima data pe ea. Parca dormeam pe un nor.de fapt, m-a luat somnul instantaneu si asa m-a gasit prietena mea cand a venit acasa. Indragostit…de noua mea saltea!

De mult timp nu am mai facut o invstitie atat de avantajosa. Salteaua este delicata si placuta la atingere, iar coloana este mereu intr-o pozitie favorabila. Recomand magazinul saltele-online.ro!

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>