Mar

29

Ce pasi trebuie sa urmezi daca masina ta a fost implicata intr-un accident
logo

Accidentele auto fac parte din seria celor mai neplacute evenimente din viata noastra. Insa cum le facem fata?

Ele pot aparea din diferite cauze. Fie la baza vina o purtam noi, in calitate de vitezomani sau ne lasam distrasi, fie nu suntem suficient de atenti sau suntem mult prea incepaturi pentru a intelege demersurile in trafic, fie se intampla in mod accidental, din cauza ca una sau mai multe piese mor la momentul necorespunzator, asa cum se intampla la majoritatea masinilor second hand, fie din cauza altor participanti la trafic care, de asemenea, nu respecta intru tocmai regulile de circulatie.

logo

Si totusi, atunci cand se intampla, ce pasi trebuie sa urmezi pentru a scoate-o la capat din aceasta situatie neplacuta?

In primul rand, indiferent de natura accidentului, iti recomand sa fii la dispozitia ofiterilor de Politie care vor demara de indata o ancheta la fata locului. Chiar daca tu esti vinovat, in cazul in care nu sunt victime, cu siguranta poti rezolva situatia mult mai usor decat prin fuga de la locul faptei. In cel mai rau caz te alegi cu o amenda si cu plata reparatiilor, ceea ce poate fi mai ok decat anii de inchisoare sau propria vatamare corporala.

In functie de cat de afectata este masina ta, pot fi situatii in care sa nu se mai poata face nimic, adica acele situatii in care masina ta este intr-un cuvant – praf. In aceste cazuri stii prea bine ca nu mai poti face foarte multe lucruri. Dupa finalizarea anchetei si obtinerea masinii in posesia ta, nici vorba de restaurari sau inlocuiri de piese, oricat de mult impact emotional ar avea aceasta. Astfel, iti recomand dezmembrari craiova vw, o platforma care cuprinde cele mai bune parcuri de dezmembrari ce te vor ajuta sa extragi de pe ea tot ceea ce mai e valabil in materie de piese.

Piesele originale sustrase ulterior le poti vinde tot pe dezmembrari craiova, caci aici se afla multi vanzatori de piese auto care isi gasesc garantat cumparator si fac si un profit.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>