Nov

28

Angajari legale si avantajoase
cine_este_money

Trec in revista anunturile postate de diferiti angajatori si unele ma intriga. Nu pot sa ii inteleg pe cei care considera ca este o onoare pentru bietii oameni disperati sa prinda un loc de munca sa lucreze trei luni de proba pentru ei!

Un om care se duce la serviciu investeste de fapt o suma, care spera sa ii aduca suficienti bani din care sa amortizeze acele cheltuieli, plus sa supravietuiasca pana la urmatorul salariu. Pana la locul de munca iei metroul sau schimbi doua-trei mijloace de transport in comun, ai nevoie de un corn si o cafea, de pachetel pentru masa de pranz. Cu alte cuvinte, pana la primul salariu, te duci pe cheltuiala ta.

cine_este_money

Dar sa primesti salariul dupa a patra luna?
Multi dintre cei care fac asemenea oferte sunt atat de neseriosi, incat nu opresc pe nimeni dupa lunile de proba si asa au mana de lucru gratuita tot timpul.
Am vazut si intreprinzatori la fel de tupeisti sau mai tupeisti de-atat. Stiti ce propuneri au? Trei-patru luni de practica intr-un mediu placut de munca, alaturi de o echipa tanara si posibilitatea angajarii la sfarsitul perioadei, daca vor fi posturi libere. Anuntul este plin de cuvinte menite sa sublinieze sansa candidatilor selectati pentru practica neplatita si oportunitatea de a se alege cu un portofoliu bogat si cu experienta, in loc de bani la sfarsitul perioadei.
Oare mai sunt oameni atat de naivi, incat sa accepte asa ceva? Mai sunt oameni in timpurile acestea moderne care sa achite o taxa pentru a primi de lucru, cand isi cunosc dreptul garantat la munca?
De ce sa te lasi pacalit, cand se fac angajari videochat legale si avantajoase?
Spune:”NU!” angajarii de proba, din moment ce studioul de videochat Money-studio.ro iti garanteaza un salariu de debutant de 5 000 de euro si angajarea cu carte de munca, plus confidentialitatea datelor personale. Nu este o gluma, te poti interesa despre asta la toate angajatele studioului amintit.
Aici nu exista limite superioare ale salariului, iar cele mai mari au fost de 50 000 de dolari lunar si se tinde catre 80 000-100 000 de dolari, mai ales ca sunt in joc premii fabuloase pentru fruntase.
Poti castiga si tu, chiar daca acum iei startul la intrecere, cu conditia sa ai atitudine de castigatoare si sa fii motivata sa iti schimbi radical viata!
Iata lista premiilor:
-locul intai un apartament de lux intr-un cartier rezidential, mobilat si dotat cu tot ceea ce este necesar.
-castigatoarea locului al doilea primeste o masina foarte buna
-premiul al treilea este o excursie exotica de lux
-si voucherul in valoare de 5 000 de euro cu care se pot face cumparaturi de la magazinele exclusiviste din Bucuresti este un premiu tentant.
Este posibil sa nu castigi premiul, dar tot nu ai motive de tristete. Nu gasesti in alta parte un salariu la acelasi nivel cu cel oferit aici si conditii mai bune de munca.
Angajatorul te ajuta si pe tine sa:
-iti cumperi avantajos un apartament direct de la dezvoltator, in zona aleasa de tine
-iti faci operatii estetice in rate la cei mai buni esteticieni
-te duci in excursii exotice
– iti iei o masina buna in leasing.
Cum ti se pare acest angajator in comparatie cu cei prezentati la inceput?

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>