Nov

16

RAZER LANSEAZĂ BLACKWIDOW LITE ȘI, PRIN INTRODUCEREA COMPONENTELOR CU PERFORMANȚE DE TOP, RIDICĂ STANDARDUL DE CALITATE AL TASTATURILOR DESTINATE UTILIZĂRII GENERALE

Picture1

Razer lansează o tastatură mecanică discretă, ideală pentru birou, dar și pentru jocuri

BUCUREȘTI, 16 noiembrie 2018 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat Razer BlackWidow Lite, o tastatură mecanică proiectată pentru a fi folosită deopotrivă pentru joacă, dar și pentru sarcinile de la birou.

Tastatura BlackWidow Lite oferă performanța tipică tastaturilor mecanice de la Razer, având un design minimalist, care se potrivește cu mediul profesional. Echipat cu switch-uri mecanice Razer™ Orange, noul periferic este deosebit de silențios, însă păstrează răspunsul tactil caracteristic tastaturilor mecanice, oferind cea mai bună experiență de utilizare. Fiecare switch este testat să reziste la până la 80 de milioane de acționări, ceea ce reprezintă o fiabilitate superioară celorlalte tastaturi din aceeași categorie. De asemenea, tastatura Razer BlackWidow Lite este livrată împreună cu o serie de inele din material moale ce pot fi montate individual sub taste pentru silențiozitate supremă.

BlackWidow Lite se alătură mouse-ului Razer Atheris și mousepad-ului Razer Goliathus Mobile Stealth, completând familia de periferice Razer care combină performanțele de top cu design-ul orientat spre productivitate. Printre produsele Razer care îmbină funcționalitățile de birou cu performanțe de gaming  se numără și laptop-urile Razer Blade Stealth, smartphone-ul Razer Phone 2 sau căștile intraauriculare Razer HammerHead USB-C ANC.

“Ne jucăm în mod serios, dar și lucrăm serios”, a declarat Min-Liang Tan, co-fondatorul și CEO-ul Razer. “O treime din viața noastră cotidiană este petrecută la birou, așa că vrem să oferim cea mai bună experiență de tastare. Noua tastatură BlackWidow Lite a fost concepută să fie companionul perfect atât la birou, cât și pe durata sesiunilor de joacă.”

Razer BlackWidow Lite are un design compact, în format tenkeyless (fără bloc numeric) și include un cablu acoperit cu material textil împletit, ce poate fi detașat de la tastatură pentru a ușura stocarea și transportarea acesteia.  Tastele iluminate individual ajută la folosirea în condiții de iluminare slabă, utilizatorii având control complet asupra luminozității. Folosirea aplicației Razer Synapse 3 permite accesul la setări avansate cu un nivel foarte ridicat de ajustabilitate, inclusiv stabilirea de combinații macro sau de scurtături.

Pentru mai multe informații despre Razer BlackWidow Lite, vizitați pagina http://razer.com/blackwidow-lite

Imagini cu Razer BlackWidow Lite:

Lifestyle: http://rzr.to/BlackWidowLitePhotos
Poze produs:  http://rzr.to/BlackWidowLiteRenders

Preț  99.99 Euro

Disponibilitate    
Razer.com – Disponibil
La nivel global – Disponibil în anumite magazine

Caracteristici produs:

  • Switch-uri mecanice Razer™ Orange – silențioase, păstrând același răspuns tactil tipic tastaturilor mecanice
  • Durată de viață de până la 80 de milioane de acționări
  • Taste iluminate individual pentru a putea fi folosită și în condiții de iluminare slabă
  • Inele moi pentru silențiozitate incluse în pachet alături de o unealtă pentru extragerea ușoară a fiecărei taste
  • Suport pentru aplicația Razer Synapse 3
  • Cablu detașabil acoperit cu material textil împletit
  • Anti-ghosting cu 10-key rollover
  • Mod de funcționare ”Gaming” care permite dezactivarea tastei Windows și a combinației alt+tab
  • Taste complet programabile cu înregistrare macro în timp real
  • Rată de eșantionare de 1,000 Hz (Ultrapolling)
  • Parte superioară realizată din aluminiu
  • Tehnologie Instant Trigger pentru cel mai rapid timp de răspuns


DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial. Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice. Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante, laptopurile de gaming Blade și telefonul mobil Razer Phone.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 40 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer zGold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume, care permite achiziționarea de bunuri virtuale și obiecte digitale din peste 2500 de jocuri video.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la San Francisco și al doilea în Singapore, Razer are cincisprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>