Sep

6

Cum să sporești productivitatea cu monitoarele AOC care dispun de conectivitate USB-C

Amsterdam, 6 septembrie 2018 – AOC demonstrează cât de ușor este pentru utilizatori să beneficieze de productivitate sporită cu monitorul portabil, cu alimentare USB-C, AOC I1601FWUX. Monitorul dispune de panou IPS , diagonală de 15,6 inchi și o husă protectoare pliabilă pentru ecran, care joacă rol și de suport, pentru a putea vizualiza conținutul atât în modul portret cât și landscape. Alimentarea și conectarea monitorului se realizează cu ajutorul un singur cablu USB-C. AOC I1601FWUX  este un monitor ce dispune de un design elegant care încurajează productivitatea, permite configurarea în funcție de orice spațiu și locație, scapă utilizatorul de aglomerația de cabluri și oferă posibilitatea de a avea un al doilea monitor chiar și în deplasare.

Realizarea sarcinilor în deplasare a devenit un obicei predominant în rândul oamenilor de afaceri care călătoresc frecvent, însă ecranele folosite nu oferă exact aceeași productivitate precum o configurație standard de birou. Laptopurile de dimensiuni mai mari sunt în prezent dotate cu ecrane de cel mult 15,6 inchi sau 17 inchi, iar majoritatea dispozitivelor de redare sunt echipate cu ecrane chiar mai mici. De aceea, este foarte dificilă deschiderea a două ferestre în paralel și rezolvarea concomitentă a mai multor sarcini.

Monitorul AOC I1601FWUX este soluția ideală pentru această problemă datorită panoului IPS Full HD, cu o diagonală de 15,6 inchi, care oferă un ecran portabil și ușor de utilizat indiferent de locație. Existența a două ecrane de redare reduce energia consumată și timpul petrecut între comutări de ferestre și aplicații, iar utilizatorii se pot concentra asupra activității realizate  și a informațiilor importante.

Unele locuri de muncă din sectoarele în care utilizatorii petrec extrem de mult timp în deplasare  dispun de birouri echipate cu monitoare standard care dublează ecranul laptopului. Cu ajutorul modelului I1601FWUX, utilizatorii aflați în afara biroului pot beneficia în continuare de avantajele unui al doilea ecran, fără a avea grija cablurilor și a adaptoarelor de priză grele datorită conexiunii USB-C. Mai mult de atât, atunci când utilizatorii se întorc la birou, monitorul portabil poate să constituie o parte componentă a unei configurații de birou formată din mai multe monitoare, care să aducă un plus de eficiență.

Pentru studenți, existența unui al doilea ecran portabil, oferă numeroase oportunități. De exemplu, este mult mai ușor să se pregătească pentru prezentări prin predarea sau transferarea monitorului AOC I1601FWUX către colegi – în locul unui proiector – în timp ce vorbesc și trec prin informații.

O poveste reală privind creșterea productivității cu ajutorul monitoarelor portabile AOC este cea a companiei DZH Phillips, a 18-a cea mai mare firmă de contabilitate și consultanță din zona San Fransisco Bay, o locație cu mulți clienți bogați, care necesită servicii complexe de contabilitate și de audit. Experții în contabilitate din cadrul companiei DZH Phillips lucrează deseori îndeaproape cu clienții lor pentru problemele financiare critice, vizitează birourile și desfășoară analizele financiare pe teren.

Concluzia companiei DHZ Phillips este că, în timpul întâlnirilor pe teren, lipsa unei configurații de multiple monitoare este o povară. Chiar și cu cele mai recente dispozitive mobile, pur și simplu ecranul de afișare nu este destul mare pentru toate operațiunile necesare. Compararea și verificarea documentelor juridice și financiare, analizarea foilor de calcul și întocmirea situațiilor financiare, toate aceste operațiuni sunt dificil de realizat atunci când există un singur ecran de utilizat.

 

La sugestia departamentului IT, întreg personalul DZH Phillips este echipat cu monitoarele portabile AOC. Kevin O’Conell, director de audit, DZH Phillips, menționează că această decizie se remarcă printr-o creștere a productivității cu 25%: “Într-o lume în care munca la domiciliu și munca la distanță este ceva tot mai des întâlnit, majoritatea întreprinderilor pot beneficia de aceste monitoare AOC. Având în vedere prețul lor, ele sunt o achiziție foarte avantajoasă”.

AOC I1601FWUX dispune de un panou IPS de 15,6 inchi, creat special pentru culori vii și unghiuri largi de vizionare, rezoluție Full HD (1920x1080p), design auto-pivot pentru a oferi posibilitatea de vizualizare în mod portret sau peisaj și port USB-C, folosit atât pentru conectare cât și pentru alimentare în mod simultan.

Monitorul AOC I1601FWUX este disponibil la un preț recomandat de 1049 lei.

Posted in comunicat de presa, Internet | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>