Jun

12

„New Range. New Rules.” Excavatoare Next Generation de la Caterpillar in Romania prin Bergerat Monnoyeur

Bergerat Monnoyeur, de 27 de ani dealer Cat in Romania, a fost azi gazda unei calatorii in viitor, prilejuita de lansarea noii game de excavatoare NEXT GENERATION, echipamente de inalta performanta, care anunta viziunea Caterpillar asupra directiilor de dezvoltare a industriei utilajelor de constructii la nivel mondial. Echipate cu tehnologii avansate de siguranta, cu tehnologii GPS, laser sau optice, capabile sa adune si sa analizeze date, noile modele Cat 320 GC, 320 si 323 ofera si solutii moderne de optimizare a costurilor, devenind astfel, un partener serios pentru consolidarea afacerilor. Principal eveniment Caterpillar al anului in Romania, prezentarea face parte din spectaculosul Roadshow “New Range. New Rules.”, inceput la mijlocul lunii aprilie, care a trecut pana acum prin tari ca Marea Britanie, Belgia, Germania, Bulgaria sau Slovenia, unde au fost organizate importante evenimente de prezentare. Dupa traseul prin zece tari, turul european se va incheia, la inceputul lunii iulie, in Olanda. Cele doua camioane personalizate, acoperite in intregime cu reprezentari grafice ale noilor excavatoare, care au anuntat pe tot parcursul roadshow-ului noua deviza a companiei: “New range. New Rules”, au fost expuse si la Mogosoaia, invitand publicul sa intre in contact cu tehnologia de ultima generatie.

In cadrul campaniei “New Range. New Rules.”, reprezentantii companiei vor oferi informatii detaliate cu privire la toate solutiile Bergerat Monnoyeur, astfel incat partenerii sa poata lua cele mai bune decizii de achizitie, adaptate cerintelor fiecarui proiect. Evenimentul de la Mogosoaia, care va avea loc intre 12 si 13 iunie, este dedicat zonei de sud a tarii si deschide suita prezentarilor Caterpillar programate in Romania. Urmatoarea oprire va fi pe 15 iunie, la Centrul de afaceri si expozitii din Bacau, unde sunt asteptati antreprenorii din zona Moldovei, iar pe 19 iunie caravana va ajunge la Sebes, la Balastiera firmei Elis Pavaje din Balomiru de Camp, pentru un eveniment dedicat zonei Ardealului.

Tehnologia necesara pentru lucrari performante si profitabile este disponibila in gama completa, inclusiv ultimele modele de pe piata complet utilate. Modelele Cat 320 si 323 asigura un nivel tehnologic inalt chiar prin echiparea standard, incluzand sisteme precum Cat Grade 2D, Grade Assist, E-Fence si Payload. Aceste tehnologii permit obtinerea unei cresteri de 45% a eficientei operatorului, un ajutor esential pe care il propunem clientilor nostri pentru a realiza lucrari eficiente si a deveni cat mai competitivi la nivel international”, a declarat Liviu Neagu, directorul general al Bergerat Monnoyeur Romania si Republica Moldova.

 

Conceputa ca un partener de incredere pentru consolidarea afacerilor, familia de excavatoare Cat NEXT GENERATION propune noi modalitaţi de a economisi, sistemele performante cu care sunt echipate excavatoarele din noua serie fiind tot atatea metode de reducere a costurilor si, totodata, solutii pentru o imbunatatre semnificativa a performantelor. Noua viziune respecta cele mai noi principii cu privire la costuri, Total Cost of Ownership, care implica o analiza detaliata a impactului produselor si tehnologiilor in costul total al solutiei propuse. Din aceasta perspectiva, regandirea sistemului hidraulic a redus consumul de combustibil cu pana la 25% -, iar o mai buna sincronizare a intervalelor de service a redus costurile de intretinere cu pana la 15%.

Toate facilitatile oferite de utilajele de constructii, de la tehnologiile GPS, la cele laser sau optice de la Trimble, precum si de aplicatiile software si soluţiile de transmisie wireless instalate pe utilajele Cat, sunt disponibile, prin soluţii tehnice complete. Datele generate de produsele Trimble se pot colecta, gestiona si analiza, rezultand informaţii complexe ce imbunataţesc calitatea lucrarilor, preiau o parte din sarcinile operatorilor si a celor implicaţi in executarea lucrarilor, si duc, in final, la cresterea productivitaţii.

Pe langa tehnologiile de localizare, cum ar fi GPS, lasere sau tehnologii optice, solutiile Trimble includ aplicatii software care pot fi personalizate pentru a raspunde cerintelor fiecarui santier sau utilizator. Indiferent de marca utilajelor din parcul unui antreprenor, sistemele Trimble se instaleaza si pot fi operate extrem de simplu. In cele mai multe cazuri, daca cerintele o impun, sistemele pot fi schimbate de pe un utilaj pe altul. Produsele si tehnologiile Trimble sunt aduse pe piaţa locala de SITECH Romania Construction Technology, companie parte a reţelei de distribuţie globala a SITECH. Compania comercializeaza sisteme de ghidare automata a utilajelor si de gestionare a santierelor, echipamente topografice si software, pentru toate aplicaţiile, de teren si de birou. De asemenea, SITECH Romania Construction Technology ofera training personalizat, instalare, servicii si suport tehnic pentru toate produsele Trimble dedicate lucrarilor de constructii.

Trimble ofera de sisteme de ghidare automata, 2D sau 3D, pentru diferite tipuri de utilaje: buldozere, gredere, excavatoare, compactoare, finisoare, freze, incarcatoare, camioane, etc., destinate unor aplicatii extrem de variate.

Evenimentele de prezentare sunt deschise tuturor celor interesati. Pentru a participa la urmatoarele evenimente, puteti accesa pagina www.newrangenewrules.com, sectiunea dedicata Romaniei.

Despre Bergerat Monnoyeur Romania si Grupul Monnoyeur

Bergerat Monnoyeur, dealer Cat® de peste 80 de ani si parte a Grupului Monnoyeur, este  reprezentantul exclusiv al producatorului american Caterpillar in Romania si Republica Moldova. Leader de piata si promotor de solutii tehnice si financiare avansate, Bergerat Monnoyeur este partenerul si prietenul dumneavoastra. Mai multe detalii despre Bergerat Monnoyeur gasiti la: www.bm-cat.ro

Grupul Monnoyeur ofera echipamente, servicii si consultanta pentru profesionistii din diverse domenii de activitate. Este prezent in Romania si prin companiile:

Eneria este specializata in soluţii de producere a energiei si motorizare. Concesionar exclusiv al Caterpillar in Romania, Eneria a dezvoltat un portofoliu consistent de proiecte in diferite domenii de activitate.

SITECH Romania Construction Technology vine in intampinarea nevoilor antreprenorilor din domeniul construcţiilor civile si industriale oferind intreaga gama de produse si solutii Trimble.

Mai multe detalii despre prezenta globala gasiti la: http://www.bm-cat.ro/

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>