Jun

8

Plantronics anunţă noua gamă de căşti de gaming RIG 500 PRO

Plantronics, pionier în domeniul echipamentelor audio și un lider global în industria comunicațiilor, a lansat recent noua serie de căşti audio de gaming RIG 500 PRO, create pentru a livra un sunet de înaltă fidelitate într-un design ultrauşor, pentru gameri cu adevărat competitivi.

Căştile din seria RIG 500 PRO sunt primele din categoria lor care sunt dotate cu un exoschelet pentru cupele pentru urechi, cu o cameră interioară izolată acustic pentru a reduce distorsiunile, creând astfel soluţia audio ideală pentru platformele de gaming de înaltă rezoluţie din prezent.

Driverele premium de 50 mm oferă un răspuns în frecvenţă extinsă iar materialul special al cupelor pentru urechi asigură acea combinaţie de reducere a zgomotului ambiental şi confort de care gamerii competitivi au nevoie în sesiunile lungi de joc.

În plus, ediţiile pentru consolă vin la pachet cu RIG Game Audio Dial, un conector de 3,5 mm cu control al volumului integrat pentru telecomenzile de gaming wireless. Astfel, acum poţi umbla la volum, când joci pe consolă, direct de pe telecomanda jocului, fără să mai fie nevoie să o laşi din mână. Modelele pentru PC au potenţiometru încorporat.

Seria RIG 500 PRO, disponibilă în versiuni pentru consolă şi PC, se bazează pe designul uşor şi modular al modelului RIG 500, dar cu dezvoltări performante precum:

  • Drivere premium de 50 mm pentru o frecvenţă extinsă
  • Microfon cu funcţie de anulare a zgomotului ambiental, detaşabil, cu opţiune de oprire (mute)
  • Cabluri audio detaşabile care pot fi uşor schimbare sau înlocuite
  • Protecţii detaşabile pentru urechi, complet îmbrăcate în material pentru respirabilitate maximă, sau în material dual pentru o combinaţie echilibrată între confort şi izolare fonică de exterior
  • Camere acustice izolate pentru reducerea distorsiunilor
  • Control al volumului RIG Game Audio Dial uşor de folosit, pentru modelele compatibile cu Xbox One şi PS4
  • Slider încorporat pentru controlul volumului, pentru modelele compatibile PC
  • Posibilitatea de a beneficia de sunet tridimensional prin intermediul unui cod preplătit de activare a opţiunii Dolby Atmos for Headphones.

Seria RIG 500 PRO pentru Xbox One, PlayStation 4 şi Windows 10 va fi disponibilă în România în curând.

 

Despre Plantronics

Plantronics este un pionier în domeniul echipamentelor audio și un lider global în industria comunicațiilor, creând soluții inteligente și adaptate care sprijină nevoile cele mai importante ale clienţilor: experimentarea și facilitarea unei comunicări simple și clare, în timp ce se bucură de medii înconjurătoare lipsite de distrageri.

Soluțiile Plantronics sunt folosite la nivel mondial atât de către consumatori, cât și de către alte afaceri, fiind alegerea ideală pentru birouri cu format deschis. De la Unified Communications și ecosisteme de servicii clienți, la analize de date și căști cu tehnologie Bluetooth, Plantronics oferă soluții de comunicații de înaltă calitate pe care clienții noștri se bazează astăzi.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi plantronics.com.

Marca Bluetooth este deţinută de Bluetooth SIG, Inc. şi orice utilizare a mărcii de către Plantronics, Inc. este sub licenţă.

Plantronics este marcă înregistrată Plantronics, Inc. înregistrată în SUA şi alte ţări. Toate celelalte mărci sunt proprietatea deţinătorilor respectivi.

 

Plantronics este prezent în România de la sfârşitul anilor 1990 prin intermediul unui parteneriat de durată cu distribuitorul local ABN Systems International, www.abnsystems.ro.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>