Mar

26

Trust si Ubisoft au pregatit un bundle special pentru seria Far Cry 5
Far Cry 5 bundle

În așteptarea episodului cu numarul cinci al seriei Ubisoft’s Far Cry, ce va fi lansat oficial pe 27 Martie, Trust și Ubisoft şi-au unit forţele pentru a oferi jucatorilor o experienţă de neuitat. În noul episod al seriei Far Cry, Joseph Seeed, liderul unui cult periculos, a pus stăpânire pe zona liniştită Hope County, Montana. Este datoria ta să conduci rezistenţa şi să eliberezi locuitorii de sub dominaţia violentă a cultului. Pentru a stăpâni mai bine universal Far Cry, Trust şi Ubisoft au creat pachete speciale conţinând periferice de gaming şi o copie digitală a jocului în ediţie standard de PC.

Cea mai mare lansare din seria Far Cry iţi pune la dispoziție arme, vehicule, mercenari și animale de companie. În întâmpinarea acestei lansări, au fost create cinci pachete de gaming speciale. Acestea, vor fi disponibile în magazine şi înainte de lansarea oficiala a jocului, astfel încât jucatorii să poată alege perifericele preferate și să descarce jocul imediat ce acesta a fost lansat.

Primul bundle oferit pasionaţilor de gaming, include castile Creon Bass Vibration, echipate cu sunet virtual 7.1 surround, mouse-ul de gaming Heron RGB şi un mousepad în ediţie specială inscripţionat cu grafica din joc. Alt pachet interesant pentru jucatori conţine mouse-ul RGB Laban, caştile Creon, ideale pentru orice platformă de joc, precum şi ediţia speciala a mousepadului cu grafica din joc. Cel de-al treilea bundle oferă împreună cu jocul şi căştile Trust Dion, ce vin echipate cu bass vibration și sunet surround 7.1, totul pentru a ajuta jucătorul să identifice mai uşor locaţia exactă a inamicilor.

Pentru că un astfel de titlu merită jucat din confortul unui scaun de gaming, Trust oferă o licenţă a jocului la orice scaun de gaming Ryon si Resto cumpărat, în limita stocului disponibil. Indiferent ce model alegi, vei beneficia de un scaun complet ajustabil capabil să-ţi ofere confort sporit în sesiunile lungi de jocuri.

Posted in comunicat de presa, Internet | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>