Mar

1

Tastatura Logitech CRAFT are de acum suport și pentru Adobe Lightroom Classic CC

Noul kit de dezvoltare software continuă să îmbunătățească experința de utilizare a tastaturii Craft și a discului multifuncțional Crown

Laussane, Elveția și Newark, California, 01 martie 2018 – Logitech anunță noi actualizări pentru CRAFT, tastatura inovativă cu un disc programabil încorporat,care oferă posibilitatea de utilizare în aplicații precum Adobe Lightroom Classic CC și Adobe Reader DC pentru Windows și Preview și Quicktime pentru Mac. În plus, tastatura Craft dispune de un nou kit de dezvoltare software, care oferă dezvoltatorilor de aplicații posibilitatea de a contribui la îmbunătățirea experienței de utilizare prin integrarea unor aplicații și funcții de control compatibile cu discul programabil Crown, oferind astfel acces rapid la instrumentele necesare.

Craft_1

“Feedback-ul pentru tastatura CRAFT a fost unul pozitiv încă de la lansare dar ne-am dorit să aibă suport pentru mai multe aplicații și mai multe opțiuni de personalizare, pentru o experință creativă și de utilizare mult mai avansată”, menționează Art O’Gnimh, Logitech Global Head of Keyboards. “Am adăugat suport pentru Adobe Lightroom Classic CC și am lansat un SDK (Software Developer Kit) astfel încât dezvoltatorii de aplicații să ne poată ajuta în a transforma Crown într-o unealtă utilă pentru cât mai mulți utilizatori”.

Folosind Adobe Lightroom Classic CC împreună cu CRAFT, fotografiile pot fi editate mai rapid, focusul rămânând întotdeauna pe imagine și nu pe control. Cu o ușoară atingere a discului de aluminiu se pot accesa rapid 11 instrumente diferite de editare precum saturație, contrast sau umbre, fără a fi nevoie de o căutare specifică în lista de instrumente. O atingere rapidă schimbă funcțiile iar o rotire ușoară schimbă valoarea funcției selectate. Discul de aluminiu Crown este ușor de folosit, oferă eficiență sporită și permite un flux neîntrerupt de creație.

Actualizările aduse tastaturii CRAFT oferă discului programabil posibilitatea de a accesa rapid anumite funcții și aplicații:

  • Adobe Reader DC pe Windows: permite mărirea imaginii, schimbarea paginii și derularea pe orizontal;
  • VLC Media Player  pe Windows: permite derularea materialului video înainte sau înapoi și reglarea volumului;
  • Preview pe Mac: permite mărirea imaginii, schimbarea paginii și derularea pe orizontal;
  • Quicktime pe Mac: permite derularea materialului video înainte sau înapoi și reglarea volumului;
  • Safari pe MAC: permite navigarea între ferestrele deschise în browser;
  • Spotify pe Mac și Windows: permite pornirea și oprirea fișierelor audio, modificarea volumului sau schimbarea melodiilor.

Cu ajutorul kitului de dezvoltare software a tastaturii CRAFT, dezvoltatorii de aplicații pot ajuta la evoluția acestui dispozitiv și îmbunătățirea experienței de utilizare cu ajutorul aplicațiilor create. Dezvoltatorii pot avea acces la arhitectura produsului, informații orientative în ceea ce privește designul  și eșantioane de coduri pentru a crea aplicații specifice și compatibile cu Crown. Toate informații necesare sunt disponibile accesând acest link.

Preț și disponibilitate

Tastatura CRAFT este disponibilă în magazinele din România la un preț recomandat de 899 lei iar actualizările sunt disponibile începând de astăzi prin intermediul Logitech Options 6.8, un fișier gratuit care se poate downloada de pe pagina logitech.com/options. Pentru mai multe informații despre tastatura CRAFT se poate accesa pagina officială Logitech, sau pagina de blog.

Despre Logitech

Logitech concepe device-uri care îşi găsesc locul în viaţa de zi cu zi a oamenilor, conectându-i la experienţele digitale pe care şi le doresc. În urmă cu peste 30 de ani, Logitech a început să-i conecteze pe oameni prin computere, iar în acest moment crează produse care îi aduc pe aceștia mai aproape prin muzică, gaming, video şi computing. Înfiinţată în 1981, Logitech International este o companie elveţiană listată la SIX Swiss Exchange (LOGN) şi la Nasdaq Global Select Market (LOGI). Mai multe informații despre Logitech se găsesc la www.logitech.com și pe blog.logitech.com.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>