Jan

15

Munca in echipa – cheia succesului
proiecte-speciale-antet-01w1302264009

Exista numeroase companii in care multe sarcini trebuie desfasurate de o echipa, o singura persoana nefiind de ajuns pentru realizarea tuturor sarcinilor pe care pe presupune un anumit proiect. Iar realizarea cu succes a fiecarui proiect tine de eficienta si de nivelul de intelegere al echipei. O echipa in care toti membrii isi cunosc bine partenerii va realiza orice sarcina mai rapid si mai bine.

In scopul consolidarii muncii in echipa, companiile apeleaza la serviciile firmelor de team building. O astfel de firma ii invata pe oameni cum se se integreze si cum sa lucreze cat mai eficient intr-o echipa, chiar daca este pentru prima data si toti partenerii sunt necunoscuti inca. Vertical Adventure este o astfel de firma, care se ocupa cu programe de team building outdoor. Un program de team building outdoor are o durata de la 1 la 7 zile, in mare parte afara.

Primul pas al unui astfel de proiect este realizarea echipei si cunoasterea fiecarui membru de catre ceilalti, urmat de inmanarea sarcinilor si de realizarea unei anumite ierarhii in echipa, fiecare membru fiind responsabil de un anumit aspect. Desfasurarea programului outdoor va consta in mai multe etape, in care va fi necesara munca in echipa sau individuala. Finalizarea campaniei se face printr-o sesiunea de debriefing, care consta in impartasirea experientelor si a aptitudinilor capatatae de participanti pe parcursul desfasurarii proiectului.

Programele pe care le realizeaza aceasta firma team building sunt foarte dinamice, intense si reusesc sa ii faca pe participanti sa isi descopere calitati pe care multi dintre acestia nu ar fi reusit sa le descopere altfel. Este si o buna modalitate de a invata multe lucruri noi, nu doar despre ce inseamna o echiap ci si despre sine si despre limitele pe care le are o persoana, ceea ce poate face si ce nu poate face.

Posted in comunicat de presa, eu si eu | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>